Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

1213. NE BOJTE SE OVIH DOGAĐAJA, JER ĆE ONI BRZO PROĆI


 


Četvrtak, 11. rujna 2014., 14:15h

 

Moja predraga kćeri, mnoga zlodjela protiv čovječanstva su spremna da budu pokrenuta od strane tajnih sekti, na koje Sam upozorio Moje sljedbenike.

Vi morate biti oprezni u svako doba i sve ispitivati što se može činiti neuobičajenim. Upamtite što Sam vam Ja rekao i držite svoje oči usredotočene na Mene u svako doba. Provodite najmanje jedan sat dnevno u molitvi tako da udar takvih kušnji može biti umanjen i, u nekim slučajevima, iskorijenjen. Ne bojte se ovih događaja ,jer će oni brzo proći i uskoro ću Ja doći da okončam sve trpljenje.

Moji ljubljeni sljedbenici, molim vas da pazite na Moja Upozorenja. Ne zanemarujte ih. Kada ste pripremljeni za ovakve događaje i kada stavite sve svoje povjerenje u Moje Milosrđe, Ja ću vam donijeti utjehu i osloboditi vas vaše muke. Sve će biti dobro, ali znajte ovo. Tijekom velike bitke, one duše koje Ja pozovem, da Mi pomognu, mučit će se. Svaki pojedini od njih će uvidjeti da je teško uzdati se u Mene, ovu Misiju ili tebe, Moja predraga kćeri. Ni na jednu sekundu kralj laži, zli, neće stati u svojoj namjeri da uništi ovu Moju Misiju. Svaku opaku laž će širiti da obeshrabri duše od toga da slušaju Moj Glas. Mnogi će dozvoliti sumnjama da ih zaustave od izvršavanja Mojih Uputa, ali ništa što učine neće spriječiti Posredovanje Boga, Vječnog Oca, da spašava Svoju djecu.

Svaki pojedini od vas mora shvatiti, jasno, da Sam to Ja, Isus Krist, Koji je vodeća Ruka u svemu što je učinjeno da se širi Moja Riječ i Koji pruža Darove, koje Nebo ostavlja u baštinu svijetu, tijekom ovih teških vremena. Moć čovjeka je jaka kada se koristi da se širi zlo i prkosi Riječi Božjoj. Ali moć čovjeka, kada mu Bog pruži Dar Duha Svetoga, ne može biti nadmašena. Ne dozvolite da Moje Djelo bude okaljano; oskvrnjeno zbog opakih glasina ili zlih tračeva, jer to Sam Ja, vaš Isus, koji je izdan, a ne duše koje Sam Ja odabrao da proglašavaju Moju Svetu Riječ.

 

Vaš Isus

 

 

 

 

http://www.thewarningsecondcoming.com/do-not-fear-these-events-as-they-will-pass-quickly/ 

Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.