Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

1211. ONI KOJI PROKLINJU MOJE PROROKE, PROKLINJU MENE


Utorak, 9. rujna 2014., 17:00h

 

Moja predraga kćeri, Moje Srce uzdiše s velikom žalošću u ovo vrijeme. Postoje oni među vama koji su prihvatili Moju Riječ danu preko ovih svetih Poruka, zbog Moje Ljubavi i Samilosti, koji su Me izdali na najokrutniji način. Ova izdaja nije drugačija spram one koja Mi je bila nanijeta tijekom Mog Vremena na Zemlji.

Sjemena sumnje su usađena u druge od strane onih koji su odvedeni u zabludu, zbog laži i mržnje koje je zli postavio u njihova srca. On, koji Me mrzi, nastavit će poticati mržnju protiv Mene zaražavajući neke od onih koji su povezani s ovom i drugim Misijama s Neba za Spasenje duša. On će lagati i klevetati Moje odabrane, tako da duše može odvratiti od Mene. Vi koji Mi okrećete svoja leđa, znajte da vaša izdaja reže na pola Moje srce. Znajte da to što činite protiv Mene je vaša stvar, jer vaša slobodna volja je vaša osobno. Ali kada koristite vaš utjecaj da odvučete duše od Mene, Ja ću vas osobno smatrati odgovornima za svaku pojedinu dušu koju uspijete odvući od Mog Velikog Milosrđa. Jao čovjeku koji potiče mržnju protiv Mene, Isusa Krista, kada je Moja jedina Želja povesti sa Mnom svako dijete Božje.

Ja dolazim obuhvatiti duše u Moje Milosrđe i ako stvarate prepreke, širite laži i uzrokujete da drugi preziru Moje proroke, onda ću vas strogo kazniti, jer to je jedan od najtežih grijeha protiv Boga. Kada se namjerno pokušavate uplitati u Moj Plan Spasenja, Ja ću vas pozvati pred Mene u posljednji dan i smatrat ću vas odgovornima za grijeh uskraćivanja Meni onih duša koje su prepuštene zlome, zbog vaših djela. I kada izjavljujete da Riječ Božja dolazi od duha zla, Ja vam nikada neću oprostiti za ovu zloću. Tišina. Ne činite ovu tešku uvredu protiv Boga. Ako više ne prihvaćate Moju Misiju, onda dostojanstveno otiđite i ne govorite ni riječi. Vaša šutnja će vas spasiti. Ako zlo govorite protiv Mene, Ja ću vas baciti u divljinu i vi nikada nećete biti dio Mog Kraljevstva.

Moje Srce je slomljeno, ali Moja Odlučnost nije. Ne bojte se svoga grijeha, već Gnjeva Božjega, jer oni koji proklinju Moje proroke, proklinju Mene.

 

Isus Krist

Sin Čovječji

http://www.thewarningsecondcoming.com/those-who-curse-my-prophets-curse-me/ 

Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.