Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

1208. NE ODVAJAJTE SE OD MENE. AKO TO UČINITE, BIT ĆE VELIKOG PLAČA

Petak, 5. rujna 2014., 20:45h

 

Moja predraga kćeri, neka se zna da smrt nema moć nad onima koji su Moji, čija ih je vjera očuvala sve do njihova posljednjeg daha. Ove duše nemaju straha od fizičke smrti, jer znaju da tada počinje Vječni Život. Ja iščekujem takve duše otvorenih ruku i oni poput male djece trče prema Svjetlu Moje Ljubavi. Ja ih grlim i vodim u Moje Kraljevstvo, iščekujući svaku takvu dušu u prisutnosti Hijerarhije Anđela i svih Svetaca – tada nastupa velika radost.

Ja ih ponovno ujedinjujem s njihovim obiteljima i mnogo je radosti, ljubavi i uzbuđenja. Nema više suza. Ne ostaju sjećanja na trpljenja koja su podnijeli na Zemlji. Sve brige, žalosti i očaj su izbrisani i zaboravljeni, u trenutku. Smrt otvara vrata za one koji umiru u stanju Milosti dok počinje novi Život. Za svaku dušu koja je primljena u Moje Kraljevstvo, postoje različite razine i svakome je dodijeljena njegova nagrada, utemeljena na Slavi koju je duša dala Bogu.

Za duše koje umiru u stanju grijeha, znajte da Sam Ja Sve Milosrdan i nakon njihova pročišćenja, oni će biti primljeni u Moje Kraljevstvo. Uvijek se molite za takve duše, jer one ne mogu moliti za sebe u toj fazi. Vaše molitve će biti uslišane i Ja ću iščekivati ove duše raširenih i brižnih ruku. Važno je da svako dijete Božje shvati jednu važnu stvar o životu poslije smrti. Vi morate moliti Mene, vašega Isusa, da vam oprostim; vaše padove; vaše slabosti i vaše bezakonje, prije nego umrete, jer je Moje Milosrđe tada najveće. Ako ne vjerujete u Boga, vi odbacujete Vječni Život. Bez ljubavi za Boga, ljubav ne može biti vaša nakon smrti. Ja Sam Ljubav i bez Mene nećete osjećati ništa osim boli. Odvojenosti od Boga bi se trebalo bojati. Ako se osjećate zbunjeno oko Mog Postojanja, onda Me jednostavno trebate moliti da vam pokažem znak Moje Ljubavi i Ja ću odgovoriti.

Ne odvajajte se od Mene. Ako to učinite, bit će velikoga plača i nikada nećete biti utješeni, jer vam Ja neću moći pomoći. Moje Kraljevstvo će vam dati Vječni Život, ali Me morate moliti za Moju Pomoć moleći ovu molitvu.

 

Križarska molitva (165) Za Dar Vječnog Života

 

Isuse pomogni mi da vjerujem u Tvoje Postojanje.

Daj mi znak tako da Ti moje srce može odgovoriti.

Ispuni moju praznu dušu s Milošću koju trebam da moj duh i moje srce otvorim za Tvoju Ljubav.

Smiluj mi se i očisti moju dušu od svega što sam krivo učinio u svom životu.

Oprosti mi jer sam Te odbacio, ali molim Te da me ispuniš ljubavlju koju trebam, da postanem dostojan Vječnog Života.

Pomogni mi da Te upoznam, da vidim Tvoju Prisutnost u drugim ljudima i ispuni me s Milošću da prepoznam Znak Božji u svakom prekrasnom Daru kojega si dao ljudskom rodu. Pomogni mi da shvatim Tvoje Putove i spasi me od odvojenosti i boli tame koju osjećam u mojoj duši. Amen.

 

Ne dozvolite da vas ljudska oholost, umne analize ili mišljenja poljuljaju u Istini. Kao dijete Božje vi ste Mi vrlo dragocjeni. Ne dozvolite Mi da vas izgubim. Dođite. Ja Sam ovdje. Ja Sam stvaran. Dopustite Mi da vašu dušu ispunim s Mojom Prisutnošću. Jednom kad se to dogodi, uvidjet ćete da je teško zanemariti Me.

Ja vas ljubim sve. Ja vas blagoslivljam. Ja iščekujem vaš odgovor.

 

Vaš Isus

 

http://www.thewarningsecondcoming.com/do-not-cut-yourself-off-from-me-if-you-do-there-will-be-great-weeping/
Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.