Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

1204. NE OBAZIRITE SE NA VIKU PROTIVNIKA JER LJUDSKO MIŠLJENJE NE ZNAČI NIŠTA U MOM KRALJEVSTVU


Subota, 30. kolovoza 2014., 18:15h

 

Moja predraga kćeri, čvrstoća u trpljenju dovodi duše bliže k Meni i Ja zbog toga nagrađujem takve kušnje. Nikada ne podcjenjujte kako Moja Prisutnost u duši prolazi neopaženo od zloga, koji se brzo privuče onim dušama kod kojih je Moja Prisutnost najjača. Prihvatite trpljenje u Moje Ime i shvatite da Sam Ja njegov povod. Da Ja nisam prisutan, zli bi vas zanemarivao.

Milosti, kojima Ja obasipam one koji me najviše ljube i koji su otpustili svaki oblik sebeljublja i oholost, uključuju Dar razlikovanja. Ovo je vrlo poseban Dar od Neba i blagoslovljeni su oni koji imaju milost razlikovati Istinu, jer oni su ti koji nikada neće biti poljuljani krivim tvrdnjama. Oni od Vas kojima je dan ovaj Dar dovest ćete Mi duše. Ali za svaku dušu koju Mi dovedete i zbog vaših molitvi i trpljenja, zli će vas pokušati zaustaviti. Znajte da će Slava Božja, koja je prisutna uz vas, navući strašan otrov i bit ćete proklinjani u Moje Ime od onih slabih duša koje su poput hrane za sotonu i svakog demona kojega je on otpustio da uništi duše na Zemlji.

Budite u miru i znajte da je sva Moja Moć upravljena da spasi duše, kada podržavate Istinu - Riječ Božju - unatoč nedaćama. Zbog svake duše koju Mi dovedete, Ja ću obasuti više Milosti na vas i tako će se to nastaviti. Ne obazirite se na viku protivnika, jer ljudsko mišljenje ništa ne znači u Mom Kraljevstvu. Vi morate uvijek gledati jedni druge kao kroz Moje Oči. Zar vam nisam ovo rekao prije? Zar ne razumijete najosnovniju pouku, kojoj Sam vas Ja poučio tijekom Mog Vremena na Zemlji? Ljubite jedni druge kao što Ja ljubim vas. Ako ne možete ljubiti svoje neprijatelje, onda će vam biti teže doći bliže Meni. Ako stavite sebe prije drugih, onda ne možete govoriti da Me bezuvjetno ljubite, jer da je tako, vi bi rekli Meni:

"Isuse, Ja nisam dostojan stajati pred Tobom, ali čini sa mnom što hoćeš, jer ću Ja činiti kako želiš."

Idite svi vi i podsjetite se o tome Tko Sam Ja. Jedino kada živite vaše živote u skladu s Mojim Učenjima onda možete zaista reći da ste od Mene. Nikada ne možete uzeti jedan dio Moje Riječi i javno je objavljivati, a zatim zanijekati druge dijelove. Onima koji proglašavaju svoju nadmoćnost nad drugima, i koji predstavljaju svoje iskrivljene verzije Moje Riječi, i kada to dovodi do odvlačenja duša od Mene, Ja kažem ovo. Na dan kada Ja uskratim Moju Prisutnost svijetu bit će to čas kada će moćni i oholi plakati suze gnjeva, a zatim očaja, jer će tada znati kako je njihova prevara uzrokovala pad mnogih duša i Gnjev Božji će učiniti da dršću. Bit će plača i škrgutanja zubima. Ali tada se oni neće imati kamo okrenuti. Oni neće imati nikoga da im odgovori, jer oni nikada neće vidjeti Moje Lice.

 

Vaš Isus

 

 http://www.thewarningsecondcoming.com/heed-not-the-roars-of-opposition-for-human-opinion-means-nothing-in-my-kingdom/

Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.