Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

1202. JA ĆU POSREDOVATI NA NAČINE KOJI ĆE ZADIVITI SVIJET


Četvrtak, 28. kolovoza 2014., 20:40h

 

Moja predraga kćeri, Ja poznajem Moje i oni znaju Mene. Oni također znaju one koji su od Mene, baš kao što znaju one koji ne dolaze od Mene.

Oni koji su od Mene nježnog su srca, puni ljubavi za sve grješnike uključujući Moje neprijatelje i puni poniznosti, jer oni znaju da su ništa bez Mene. Njihove duše su bez zlobe, kivnosti, mržnje i oni trpe zbog ovoga. Oni sjaje poput svjetionika, njihove duše su pune Svjetla Božjega. To je ovo Svjetlo kojeg sotona i svaki pali anđeo cilja sa svakom vrstom napasti. To su duše koje zli najviše traži i u vremenima, koja nadolaze, oni će lažima biti poljuljani. Neki će otpasti od Istine u potpunosti. Drugi će Je se držati, ali će se boriti da tako čine, dok oni koji imaju Milost Božanske Volje Božje u svojim srcima, nikada neće napustiti Istinu.

Svijet će se pretvoriti u veliko bojno polje, gdje će vladati zbrka i duše koje su od Mene su te koje će se suočiti s najvećim kušnjama. Želja sotone je da odvede od Mene one koji Me poznaju. To su duše koje su najbliže Mom Srcu, jer one predstavljaju najveću nagradu. Takvim dušama, ako upadnu u zabludu, razmetati će se preda Mnom Moj najveći neprijatelj. Meni će se rugati zbog njihove izdaje i Ja ću plakati gorke suze žalosnice za ovom jadnom djecom Božjom. Ali znajte ovo. Ja ću se boriti za ove duše. Ja ću posredovati na načine koji će zadiviti svijet, tako da ih mogu istrgnuti iz kandža prijevare i one će znati kada Ja to činim. Na taj dan, Ja ću ih ponovno pitati: Jeste li od Mene ili niste? “. Tada će one znati da Sam Ja i Ja ću ih povratiti i odvesti u Moje Novo Kraljevstvo. Oni koji ostanu jaki zbog svoje nepokolebljive vjere u Moju Svetu Riječ vodit će one koji su od Mene. Bit će to zbog ovih duša – Moga Ostatka – da će se Moje Milosrđe širiti dalje i izvan onoga što je vidljivo oku.

Ja sada pozivam one koji Me poznaju. Ja želim da živite svaki dan kao da ne postoji sutra. Ufajte se u Mene. Tražite Moju zaštitu i zazivajte Me zbog posebnih Milosti na vašem putovanju prema Mojoj Novoj Eri Mira. Ja ću vam doći u pomoć svakoga puta i izliti na vas izvanredne Milosti. Tada se nećete bojati ničega, jer ćete znati da Ja hodam s vama. Ja ću držati vašu ruku dok vas vodim prema Utočištu Moga Mira i Moje Velike Slave.

Dođite k Meni i ne bojte se, jer Moj Veliki Dan će osvanuti neočekivano i iznenada i nećete pustit ni jednu suzu više, jer ćete biti ujedinjeni s Božanskom Voljom Boga za Vječnost.

Prihvatite Moju Ljubav, Moje Blagoslove i Moje Veliko Milosrđe, jer kada tako činite vi uistinu možete tvrditi da ste od Mene.

 

Vaš Isus

 

http://www.thewarningsecondcoming.com/i-will-intervene-in-ways-which-will-astonish-the-world/ 

 

 

Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.