Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

1199. MAJKA SPASENJA: MOLITE ZA MIR U SVIJETU


Nedjelja, 24. kolovoza 2014., 17:00h

 

Moja draga djeco, Ja vas molim da molite za mir u svijetu, jer će vrlo skoro mnoge zemlje biti uključene u ratove koje će biti teško zaustaviti i mnogi nevini životi će biti uništeni.

Mir za kojeg vas Ja tražim da molite od Mog Dragog Sina je da umanji utjecaj mržnje, zasijan u srcima zabludjelih koji nanose strah drugima. Mir, kada se izlije na Zemlju, Snagom Božjom, donijet će uvid o tome kako se prema drugima morate ponašati s ljubavlju i poštovanjem, bez obzira na vaše različitosti.

Ja vas tražim da molite ovu Križarsku molitvu, molitvu Mira svakog pojedinog dana za vaše narode.

 

Križarska molitva (164) Molitva Mira za narode

 

O Isuse podaj mi mir.

Podaj mir mom narodu i svim onim zemljama rastrganima zbog rata i podjela.

Zasij sjemenje mira među onim okorjelim srcima koja u ime pravde uzrokuju patnju drugima.

Daj svoj Božjoj djeci Milosti da prime Tvoj Mir, tako da ljubav i sklad mogu rasti; tako da ljubav za Boga trijumfira nad zlom i da duše mogu biti spašene od iskvarenosti od neistinitosti, okrutnosti i zlih težnji.

Neka mir vlada nad svima onima koji svoje živote posvete Istini Tvoje Svete Riječi i onima koji Te uopće ne poznaju.

Amen.

 

Neka mir bude vaš, draga djeco i upamtite da bez ljubavi prema Bogu vi nikada ne možete naći pravi mir.

 

Vaša ljubljena Majka

Majka Spasenja

 

http://www.thewarningsecondcoming.com/mother-of-salvation-pray-for-peace-in-the-world/
Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.