Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

1196. SVIJET JE NA RUBU VELIKE PROMJENE


Ponedjeljak , 18.kolovoza 2014. , 18:47

 

Moja draga ljubljena kćeri, dok Božja djeca svjedoče razdorima u svijetu i groznim zločinima počinjenima u ime pravde, onda znaj ovo. Zlo začinje zlo. Što učinite drugome, isto će biti učinjeno vama. Moja Pravda je dio Mene i dok je Moje Milosrđe preobilno, Moje Kazne, kada zadesi nezahvalne i zlobne ljude, treba se bojati.

Ja ne nanosim štetu nijednom čovjeku jer to nije ono što dolazi od Mene. Ali kada se zlo nanosi Božjoj djeci i kada se zloća širi, Ja ću izliti Moju Pravdu i neka nijedan čovjek ne sumnja da su ova vremena nada vama. Zloća proizlazi iz grijeha. Duša koja podlegne grijehu uvijek se mora što prije pokušati otkupiti u Mojim Očima. U suprotnom grijeh se gnoji i ako dvojite koliki stisak sotona ima nad dušama koje su ispunjene mržnjom i nasiljem, onda morate znati kako je iznimno teško osloboditi ovakve duše od njegove vlasti.

Jednom kada sotona zarazi dušu, on će stalno mučiti tu osobu, sve dok njene misli, njena djela i njene radnje ne budu u jedinstvu sa zlim. Zaražena duša, konačno, postaje opsjednuta i jedino Ja, Isus Krist, mogu osloboditi tu dušu, kroz egzorcizam. Duša može vrlo brzo postati opsjednuta, međutim mogu biti potrebne godine kako bi je se oslobodilo od stiska zmije. Dakle, kada se Moja Kazna osjeti to će biti kako bi se iskorijenilo zlo i kaznili počinitelji koji kradu živote drugih. Ja ću kazniti one koji oduzimaju život tijela i život duše. Ni jedan zločinac neće biti nevidljiv Mojim Očima koje sve vide.

Tako puno znate o Mojoj Ljubavi. Nemate sumnje o tome kako je veliko Moje Milosrđe. Međutim čovjek smrtnik ne poznaje Srdžbu Božju jer ona nije nešto o čemu vam se govorilo. Srdžba Božja je stvarna. Zar vi vjerujete da bi On dopustio sotoni da uništi njegovu djecu, a zatim sjeo i promatrao? Zar vjerujete da On ne bi kaznio duše koje udovoljavaju svakom sotoninom hiru i želji? Dobre duše, iako mogu postradati, imat će život. Dok zle duše mogu živjeti, one neće imati života.

Svijet je na rubu velike promjene i sve što je Bog navijestio dogodit će se. Sve što je On rekao da će se dogoditi, dogodit će se. I premda Sam vam dao proroke da vas upozore, vi ipak niste slušali. Vi ste odbacili mnoge privatne objave dane svijetu kako bi se čovječanstvo pripremilo. I dalje niste slušali.

Vi morate moliti da razina uništenja u svijetu bude ublažena, jer kada bi vidjeli što donosi vrijeme pred vama vi bi pali pred Moje Noge moleći za Milosrđe. Oni koji nisu uspjeli održati Riječ Božju živom u Mojim Crkvama na Zemlji bit će odgovorni za gubitak mnogih milijuna duša, koje bi inače bile spašene.

Sramota neka je vas koji Me zovete svojim, dok proglašavate dio Istine s jedne strane, a proklinjete Me s druge. Bol i tuga koju Trpim zbog grijeha i odvojenosti čovjeka od njegovog Stvoritelja, dolazi kraju, jer Moje Vrijeme je sada. U konačnoj bitci za duše, dok zlo eskalira, znajte da će Božja Kazna biti deset puta ono što su zlobni ljudi nanijeli svojoj braći i sestrama.

 

Ne bojte se Moje Ljubavi već Moje Pravde.

 

Vaš Isus

 

 http://www.thewarningsecondcoming.com/the-world-is-on-the-cusp-of-great-change/

 

Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.