Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

1195. BRINITE O SVOJIM VLASTITIM DUŠAMA PONAJPRIJE, A ZATIM MOLITE ZA DRUGE


Subota, 17. kolovoza 2014., 17:18h

 

Moja predraga kćeri, neka ne bude podjele među Mojim Sljedbenicima u ovoj misiji za spas duša, jer to je želja onoga koji Me mrzi. Kada se dijele Moji ljubljeni Kršćanski sljedbenici i kada se bore jedni protiv drugih u Moje Ime, to Mi donosi veliku žalost. Moja tuga je pogoršana kada oni koji proglašavaju Moju Riječ tada Ju zaniječu uzrokujući zlo drugima, na okrutne načine, zato da bi nanijeli otrov.

Sva Božja djeca su jednaka u Mojim Očima. Znajte da dobri među vama nisu otporni na napasti sotone, dok oni očajni i s mržnjom u svojim srcima nisu otporni na Moje Darove. Svaki od vas je grješnik. Ne dolazite pred Mene ikada da Mi govorite da neka duša nije vrijedna Mene. Ne prokazujte drugu osobu preda Mnom i ne tvrdite da je zla; jer tko ste vi nego samo grješnik u Mojim Očima?

Svijet je pun ljubavi. Ali je također pun mržnje i ravnodušnosti prema Meni, Isusu Kristu, zbog postojanja grijeha. Tek kada se iskorijeni grijeh, svijet će postati potpun. Stoga vi morate brinuti o svojim vlastitim dušama ponajprije, a zatim moliti za druge. Kada tako činite, Ja ću obasuti Moje Milosrđe nad sve vas. Kada čovjek uzdiže sebe ispred Mene i govori loše o drugom čovjeku, on će zadnji doći pred Moje Sjedište Pravde, dok će prvi doći čovjek koji se ponižava preda Mnom.

Kad ćete uistinu prihvatiti Moja Učenja? Zašto kažete da ste od Mene kada prema drugima pokazujete mržnju? Nikada nećete postati dostojni Mog Kraljevstva sve dok ne odbacite krinku samo-pravednosti i vaš oklop od oholosti.

 

Vaš Isus

 

 http://www.thewarningsecondcoming.com/worry-about-your-own-soul-first-then-pray-for-others/

Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.