Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

1156. USPOREDITE ME S MAJKOM KOJA SE MORA ODVOJITI OD SVOG DJETETA PRI ROĐENJU


Ponedjeljak, 23. lipnja 2014., 1:45h

 

Moja predraga kćeri, Ja danas donosim velike Blagoslove tebi i svim Mojim ljubljenim sljedbenicima. Moje Srce puca ljubavlju za sve vas. Ja shvaćam da vaše putovanje služenja Meni može biti povremeno vrlo teško, ali želim da znate da vas Ja vodim svake sekunde. Nema ni jedne kušnje s kojom biste se mogli suočiti, koja ne može biti savladana. Stoga, ako se osjećate bespomoćno i ustrašeno, ne smijete se predavati i kada se pouzdate u Mene, sve će se činiti lakše.

Usporedite Me s majkom koja se mora odvojiti od svog djeteta pri rođenju i koja nikada više ne može vidjeti ovo dijete tijekom svog života. Majka nikada neće zaboraviti to dijete i svaki dan provodi žudeći za svojim tijelom i krvlju, u nadi da će se ponovno ujediniti sa svojom bebom u nekom trenutku. Svakog dana je to dijete u njenim mislima; ona se moli za njegovo ili njeno dobro i osjeća neprestanu bol, duboko u njenom srcu, zbog svog gubitka. Ništa je više neće zadovoljiti, dok ona još jednom ne zagrli to dijete u svojim rukama. Ona ima veliko strpljenje, veliku nadu i duboku čežnju da dođe licem u lice s djetetom koje je iznijela iz svoje utrobe i ne mari za godinama u međuvremenu. Sve što je njoj važno je da ona i njeno dijete ponovno postanu potpuni – jedno isprepleteno s drugim.

Ja Sam poput svakog roditelja koji mora podnijeti takvu muku. Čekanje je za Mene tjeskobno. Ali osjećaj gubitka, kao onaj davno izgubljenog djeteta koje se odbija vratiti roditelju, najveći je od svih. Bol koju Ja osjećam, kada Me odbacuju Božja djeca, neprestano Mi je mučenje. Ja ću učiniti sve da privučem ove duše u dubinu Mojih Grudi. Koristit ću druge duše – njihovu braću i sestre koji Me žele utješiti – u Mojoj potrazi da probudim njihove usnule duše. Ja trebam Moje ljubljene sljedbenike, braću i sestre ove izgubljene djece Božje, da se rasprše diljem svijeta i okupe Moju obitelj.

Mi se moramo ujediniti protiv duha tame koji će ovim dušama učiniti gotovo nemogućim da otkriju Istinu o njihovom rođenju. Ovim ljudima se treba reći njihovo pravo po rođenju; njihovom naslijeđu i Njihovom Vječnom Spasenju. Jer blizu je vrijeme kada će sva Istina biti otkrivena. S vašom pomoći, Moji ljubljeni sljedbenici, oni će doći k Meni, natrag u Moju obitelj, gdje ćemo se konačno ujediniti kao jedno. Kako je i trebalo biti.

Ja vas ljubim sve s velikom nježnošću i radujem se kada na Moj Poziv odgovorite s ljubavlju u svojim srcima.

 

Vaš Isus

 

Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.