Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

1149. JA ĆU SRUŠITI HRAMOVE OVIH SEKTI I ZAUSTAVITI IH U NJIHOVIM ZLODJELIMA PROTIV BOŽJE DJECE


Subota, 15. lipnja 2014., 9:30h

 

Moja predraga kćeri, razmjer do kojeg Sam Ja zanemaren, odbačen i omražen, van spoznaje je većine ljudi.

Postoje skupine i sekte koje su posvećene obožavanju sotone i koje čine strašna zvjerstva, pod vodstvom njega koji Me mrzi. Jadni grješnici koji su uključeni, prodali su svoje duše đavlu i za izvana su izvor zabave, ali počujte Me sada. Oni imaju samo jednog gospodara i taj gospodar ima veliku moć nad njima, jer su mu dali dar svoje slobodne volje. I baš kao što sotona prezire ljudski rod, on koristi ove duše, premda one uistinu ne shvaćaju ovu činjenicu. Njihova mržnja prema Meni je jaka kao i prema onima koji služe Meni, Isusu Kristu.

Posljednja bitka za duše će se vojevati u svakom dijelu svijeta i bit će to ove skupine koje će se vrlo snažno boriti da odvuku ljude od Mene i konačnog Spasenja kojega Ja donosim Božjoj djeci. Zato jer Ja ljubim sve - uključujući one koji su žrtvovali svoje živote i svoje pravo na Vječno Spasenje zbog praznih obećanja kralja laži, Moja obveza je da nadvladam sve preprjeke, da doprem do njih da ih mogu spasiti.

Ja ću srušiti hramove ovih sekti i zaustaviti ih u njihovim zlodjelima protiv Božje djece. Oni koji su oslobođeni ovog zatočeništava mržnje, naći će Me kako čekam, Ja obećavam. Zbog svake pojedine duše koja dođe k Meni iz ovih skupina, tražeći mir - Ja ću obratiti deseterostruko od njihovog broja. Ja ću poraziti đavla i povući ću Božju djecu, bez obzira što su učinili, natrag od ruba ponora pakla.

Nikada se ne bojte snage duha zla, jednom kad se potpuno pouzdate u Mene. Moja Moć, Moć Božja, Početka i Svršetka, nikada neće biti uništena. Ali bilo koji čovjek koji se usuđuje pokušati uništiti Moć Božju, znajući posljedice i koji odbija sve Moje napore da spasim njegovu dušu - on će patiti za vječnost.

 

Vaš Isus

 

 

 

 

Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.