Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

1130. SKUPINE KOJE ĆE PROMICATI KRIVOVJERJE PROTIV SVETE BIBLIJE, TRAŽIT ĆE ONE KOJI ĆE OSTATI ČVRSTI U SVOJOJ VJERI


Srijeda, 21. svibnja 2014., 20:40h

 

Moja predraga kćeri, Moj Otac želi da sva Njegova djeca pokažu ljubav i milosrđe jedni prema drugima. Grijeh se širi tako brzo, kao izravna posljedica grijeha oholosti, da je zaraza, posebice među onima koji tvrde da su Kršćani, potražila mnoge duše koje su jednom bile blizu Mog Svetog Srca.

Sotona i svaki demon kojeg je on poslao da uništi čovječanstvo, prouzročili su mnogo podjele u svijetu. Oni pokušavaju narode i zajednice dovesti u spor jedne s drugima. Teroristički napadi će uzeti više maha, ali najozbiljniji znak će biti u obliku progona Kršćana. Nikad prije Kršćani nisu bili tako poniženi – njihovo pravo na vjersku slobodu smanjeno i prekršeno njihovo pravo da ostanu vjerni Riječi – kao što će to biti sada.

Kršćani neće biti meta samo Mojih neprijatelja, nego će se okrenuti jedni protiv drugih. Skupine koje će promicati krivovjerja protiv Svete Biblije, tražit će one koji će ostati čvrsti u Vjeri. Oni će ih javno prekoravati, ismijavati njihovu odanost Istini i tražiti svakog Mog posvećenog slugu koji se usudi dovesti u pitanje njihovu izdaju Mene, Isusa Krista.

Zli se bori protiv Mene, u ovo vrijeme, u strašnom bijesu, jer zna da je Moje Vrijeme gotovo nad vama. Prepoznajte svaki oblik progona protiv vas, kao Kršćana, istinitog vidjeoca, proroka ili posvećenog sluge, onakvim kakav je. Vulgaran i zao napad na Mene, vašeg ljubljenog Isusa Krista. Upamtite, Moji ljubljeni sljedbenici, vi se nikada ne smijete predati pred progonom, zbog vaše ljubavi za Mene. Molite za one jadne duše koje su dopustile da se zlo izlije iz njihovih usta. Budite strpljivi i smireni kada svjedočite progonu protiv Kršćana, jer jedino Moje Božanstvo je Vječno. Zli postupci, djela ili krivovjerje protiv Mene, nestat će u trenutku. I jedino oni koji su uistinu za Mene, naći će mir i Spasenje.

Molite za vaše progonitelje i vaše mučitelje, jer kada tako činite, vi smanjujete moć zloga.

 

Vaš Isus

 

 

 

 

Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.