Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

1126. JA SAM PRISUTAN U OSOBI KOJA LJUBI SVE, BEZ OBZIRA NA NJIHOVU RASU, VJERU, SPOLNOST ILI BOJU


Petak, 16. svibnja 2014., 16:05h

 

Moja predraga kćeri, Ja tražim od svih vas koji Me ljubite, da posvetite Mom Srcu duše svih onih koji odbijaju Moje Milosrđe. Ja tražim da Mi dovedete nevjernike koji neće prihvatiti Moje Postojanje i one koji bi, čak i da Ja osobno stanem pred njih i dalje odbacivali Mene. Ove okorjele duše primaju utjehu u drugim oblicima duhovnih težnji, jer Me odbijaju prihvatiti. Kada bi prihvatili Istinu, oni bi pronašli veliki unutarnji mir kojeg ni jedan drugi oblik duhovnog bavljenja ne bi mogao donijeti. Oni koji ne vjeruju u Mene ili u Onoga Koji Me je poslao, nikada neće ispuniti svoje duše mirom.

Jedino Ja, Isus Krist, mogu donijeti pravi mir u vaša srca, jer Ja Sam bio poslan od Onoga Koji vas je stvorio da vas dovedem k Njemu. Preko Mene ćete naći Mog Oca. I kada se Otac ujedini s djecom koju je On stvorio, vladat će mir. Bez Mira Božjega, nikada ne može biti sklada na Zemlji. Kada ne bude mira, vi ćete znati da je to uzrokovano nedostatkom poniznog služenja Bogu.

Oni koji su učeni o Mojoj Presvetoj Riječi nikada ne smiju zaboraviti da kojegod znanje možda imate o Meni, ono nikada ne smije biti korišteno protiv Mene. Pod time mislim da vi morate vjerovati u Mene Tko Ja Jesam. Prihvatite Me poniznog srca. Nikada ne dopustite oholosti da zasjeni vašu odanost prema Meni. Onaj koji je mekog i nježnog srca, ljubi Mene. Ja Sam prisutan u onome koji ljubi sve – bez obzira na njihovu rasu, vjeru, spolnost ili boju. Ja Sam u svima koji žive svoje živote kako Sam ih Ja poučio. Ja Sam također prisutan u onima koji Me ne poznaju, ali koji oponašaju Moje osobine.

Kada Sam hodao Zemljom, Ja se nikada nisam hvastao Mojim znanjem – Ja Sam jednostavno kazivao Istinu. Nikada nisam klevetao; progonio ili prekoravao one koji Me ne bi slijedili. Ja nikada nisam govorio zlo o bilo kome. Prihvaćao Sam Božju djecu i svaki prijestup kojeg su očitovali prema Meni. Ja nikada nisam rekao da bih žrtvovao Svoj Život za nekoliko odabranih. Ne, Ja Sam dao Sebe za svakoga, a posebno za okorjele grješnike. Nikada nisam birao jednog čovjeka preko drugoga. Ja nikada nisam obasipao hvalama jednoga, a klevetao drugoga, jer bi to bilo nemoguće.

Ja Sam tražio da širim Istinu, u nadi da bi se Moja Riječ čula. Donio Sam mir mnogim nemirnim dušama koje su imale poniznosti da Me slušaju. Ja Sam bio odlučan, ali pravedan prema svima onima koji su Me mučili zbog svoje mržnje i zlih jezika. Ja Sam izgonio demone iz duša koje su se uzdizale protiv Mene i davao Sam velike Darove onima u velikoj patnji. Ja Sam zanemarivao izrugivanja od takozvanih svetih ljudi onog vremena, koji su voljeli samo sebe. Bog nikada nije imao prednost u njihovim životima, tako su bili zauzeti potragom za svojim vlastitim potrebama. Ali duše koje Sam Ja najviše tražio su bile one koje nisu vjerovale u Boga. One su dospjele do Mene i nisu shvaćale zašto su privučene K Meni. Došle su k Meni svojom vlastitom slobodnom voljom, ali su mnoge dovedene k Meni preko onih duša koje su znale Tko Sam Ja bio i Tko Me je poslao. Zbog ovoga, Ja Sam izlio na njih posebne Milosti i one su bile trenutno obraćene.

Danas, dok govorim s vama prije Velikog Dana, Ja želim da Mi dovedete duše nevjernika, Vi morate to učiniti kroz molitvu i molitvom ove Križarske molitve (150) Da se spase duše nevjernika

 

Dragi Isuse, ja Te molim da spasiš sve one koji Te odbijaju priznati, ne svojom vlastitom pogrješkom. Ja prikazujem Tebi moje trpljenje, da Ti dovedem duše onih koji Te odbacuju i za Milost koju ćeš Ti izliti na cijeli svijet. Smiluj se njihovim dušama. Povedi ih u Svoje Nebesko Utočište i oprosti im njihove grijehe. Amen.

 

Vaš Isus


Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.