Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

1125. MOJA LJUBAV, MOJE MILOSRĐE, MOJA SAMILOST ĆE BITI VAŠA SPASONOSNA MILOST


Srijeda, 14. svibnja 2014., 23:30h

 

Moja predraga kćeri, Milosti koje Ja darivam svijetu će obratiti nevjernike u Moje odane sljedbenike. Oni će biti trenutno obraćeni i past će na tlo preda Mnom u brižnom služenju.

Oni koji su Me izdali, kroz svoje živote i koji su Me odgurnuli, istupiti će i usrdno Me moliti da ih prihvatim kao Moje. One koji kuju zavjeru protiv Moje Riječi, međutim, bit će najteže spasiti. Jer oni su više svjesniji nego oni koji zanemaruju značenje Moje Riječi, a ipak Ju svjesno pokušavaju ponovno ispisati da odgovara njihovom oholom samopoštovanju. Pored sveg njihova znanja oni ne vide Istinu, jer Ju odbijaju vidjeti. Oni neće proglašavati potpunu Istinu i umjesto toga će Ju preraditi, zato da bi zavarali druge.

Neki ljudi su se okrenuli protiv Mene, jer vjeruju da je njihov poziv da služe Meni urodio time da im je darovano prosvjetljenje. Oni misle da imaju ovlast, koja im je udijeljena Snagom Duha Svetoga, da prilagode Moja Učenja kako ne bi uvrijedili suvremeno društvo. Njihova oholost će biti njihov pad i njihovom padu od Milosti će svjedočiti mnogi koji će se osjećati prevareno, jer su bili vođeni u zabludu. Drugi među njima znaju točno što rade, jer nisam Ja onaj kojemu služe – nego zlome. Oni se namjerno ubacuju među vas zato da bi uništili Istinitu Riječ Božju. Oni se neće pokajati, niti će prihvatiti Moju Ruku, jer vjeruju lažima Zvijeri koji je Mojim neprijateljima kroz stoljeća obećavao njegov raj koji ima doći. I oni su odabrali vjerovati u ovu razrađenu varku, zbog svoje pohlepe i ambicije. U vrijeme kada shvate Istinu, bit će bačeni u ponor. Ovo su tek neki od nesretnika i zavedenih koji će zanijekati postojanje đavla, onoga što on jest i postojanje bezdana u kojemu će on prebivati u vječnosti.

Ja upozoravam svu Božju djecu da će slijedeći zle postupke, odbacujući Riječ Božju i čineći smrtni grijeh, izazvati kaznu. Svatko tko vam kaže drugačije, zavodi vas. Ipak, Ja ću spašavati pokajnike sve do posljednje sekunde, toliko mnogo žudim da spasim svakoga od vas.

Moja Ljubav, Moje Milosrđe, Moja Samilost će biti vaša spasonosna Milost. Ja vas ne želim uplašiti, ali vam moram reći Istinu. Dolazeći k Meni – bez obzira koja su vaša uvjerenja, na samome kraju – Ja ću vas okupiti kao Moje. Nikada ne zaboravite ovo Obećanje. Ja obećavam da ću posegnuti za vama u dubinama vašega očaja.

 

Vaš Isus

 

 

 

 

 

 

 


Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.