Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

1124. NEBO ĆE BITI ZATAMNJENO NA TRI DANA, NEPOSREDNO PRED MOJ POVRATAK


Utorak, 13. svibnja 2014., 8:50h

 

 

Moja predraga kćeri, Moja velika radost je gledati Moje ljubljene sljedbenike, koji su odgovorili na Moj Poziv da mole Križarske molitve, koje će Snagom Duha Svetoga spasiti milijarde duša.

Ja ću upotrijebiti Križarske molitve da obnovim i pročistim duše čovječanstva, u isto vrijeme dok obnavljam lice Zemlje. Velika obnova će biti dovršena, sva u isto vrijeme, da bi svijet bio spreman i dostojan primiti Mene, Isusa Krista, kao Spasitelja Koji se vratio.

Baš kao što narodi s dobrodošlicom dočekuju člana kraljevske obitelji, mnoge pripreme će biti potrebne prije nego kralj stupi svojom nogom na njihovo tlo. Vi nikada ne bi dopustili da kralj koji dolazi u posjetu, stigne kada je sve u neredu, raspadu ili gdje su ulice prekrivene nečistoćom. Zato će predstavnici takvih zemalja osigurati da su primjereno odjeveni i pripremljeni da susretnu dostojanstvenike koji su u posjeti. Oni će proći znatnu teškoću da pripreme veliku dobrodošlicu i odabrat će predstavnike za koje smatraju da su dostojni primiti kralja koji je u posjeti. Konačno, oni će pripremiti veliku svečanost da proslave dolazak kralja i na veliki dan će rasporediti ljude uzduž ulica i pjevati velike hvale. Oni će počastima obasipati monarha koji je u posjeti i njegovu pratnju. Tako će biti na Veliki Dan Gospodnji kada Ja, Isus Krist, dođem suditi.

Ja ću doći iznenada na zvuk trublji i na mili zvuk Zbora Anđela. Nebo će biti zatamnjeno na tri dana, neposredno pred Moj povratak. Zatim će biti osvijetljeno mnoštvom boja koje čovjek prije nikada nije vidio. Ja ću biti vidljiv svakom čovjeku, ženi i djetetu, svake dobi i bit će velikog zaprepaštenja, ali i velikog uzbuđenja. Ljudi neće vjerovati svojim očima i mnogi će biti oboreni – drugi će plakati suze olakšanja i radosti. Mnogi će biti nespremni i naći će se tako nadvladani ovim događajem da će prolijevati suze žalosnice, jer će znati u svojim srcima kako su odbacili Pravog Mesiju i koliko su nedostojni da uđu u Moje Kraljevstvo. Ali, Ja sada kažem ovim ljudima. Na taj Dan, vi morate pozvati Mene i tražiti da vam oprostim. Onda ćete i vi biti uzeti u Moje Novo Kraljevstvo.

Kao i svaki kralj koji je u posjeti, Ja tražim one među vama, koji Me ljubite, da se pripremite za ovaj Veliki Dan. Ufajte se u Mene, pripremite svoje duše, molite za Spasenje svih duša i dođite odjeveni, spremni, čekajući – kao što mladenka čeka mladoženju. Na taj dan, vi, Božja djeca, pridružit ćete se Meni, kao jedan u Svetom Jedinstvu s Mojim Ocem, za početak novog svijeta i Slavnog Doba koje vam je obećano od početka.

Budite u miru. Pripremite se s ljubavlju i jednostavnošću za ovaj Veliki Dan. Ne bojte ga se. Dočekajte ga s dobrodošlicom. Čak iako ste u velikoj tami, Ja ću vas povesti u Moje Svjetlo. Sve što trebate učiniti je ispružiti svoje ruke prema Meni i Ja ću vas prigrliti kao Moje.

 

Vaš Isus

 


Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.