Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

1114. TRAŽITE I PRIMIT ĆETE, TO NIJE PRAZNO OBEĆANJE KOJE SAM JA DAO


Subota, 3. Svibnja 2014., 15:50h

 

Moja predraga kćeri, kada Ja tražim od ljudi da se ufaju u Mene, to je za mnoge ljude vrlo teška stvar za učiniti. Mnogima je teško ufati se u Moju Ljubav prema čovječanstvu, kada se oslanjaju na svoju vlastitu vjeru, kako bi se potpuno predali Meni. Samo onda kada se u potpunosti predate Mojoj brizi, možete se osjećati sigurno, zaštićeno i mirno.

Moja Ljubav, kada Ju vi tražite, prekriti će vas kada pružate svoje ruke i dozivate Me kao malo dijete. Djeca polažu cijelo svoje povjerenje u svoje roditelje, kada su mali. Oni jedino znaju razliku između toga što osjećaju da je dobro i što osjećaju da je loše i stoga se oni potpuno oslanjaju na odrasle, da ih zaštite. Djeca ne razmišljaju dvaput da potrče svojim roditeljima po utjehu u potrazi za utočištem. Vjera djeteta je jaka. Ono ne ispituje, jer doista vjeruje da će naći sigurnost u rukama brižnog roditelja.

Ja Sam Onaj Kojemu treba vjerovati, jer sve što se zatraži od Mene biti će učinjeno, ako je za dobro duše. Tražite i primiti ćete, to nije prazno obećanje koje Sam Ja dao. Ja uživam u Djelima obasipanja Mojih Darova nad svakog pojedinog od vas. Kada Me tražite da vam pomognem, Ja čujem, osjećam i odgovaram svemu što poželite. Dajte Mi priliku da vam dokažem Moju Ljubav za svakoga od vas. Dajte Mi da vam pokažem dokaz Moga Posredovanja. U ovo vrijeme postojanja, Ja, Isus Krist, učiniti ću vidljivom Moju Prisutnost u svemu što tražite od Mene. U ovo vrijeme, Ja ću vas osposobiti da osjećate Moju Prisutnost, da svjedočite Mojim Velikim Djelima Posredovanja u vašim svakodnevnima životima i da shvatite moć vaših molitvi. Jer ovo su dani velikih čudesa, koje Ja ostavljam čovječanstvu u baštinu, više nego u bilo kojem vremenu otkada Sam Ja hodao Zemljom.

Kada uistinu polažete sve svoje ufanje u Mene, Ja mogu činiti velika čudesa da vam donesem, ne samo olakšanje od patnje, već da vas privučem čak i bliže Moga Svetog Srca. Kada dijete zna da ga roditelj ljubi, ono osjeća sigurnost saznanjem da je zaštićeno. Znajte da ufajući se u Mene, Ja štitim sve vas i Ja ću preplaviti svaku dušu s dubokim osjećajem mira kojega nigdje drugdje nećete naći na ovoj Zemlji.

Dođite danas k Meni i zazovite Me da vam pomognem – bez obzira kakve brige možda imate. Molite ovu posebnu molitvu, svakoga puta kada ste u nevolji i Ja ću odgovoriti svaki put.

 

Križarska molitva (148) Dođi mi u pomoć

 

O moj Isuse, pomogni mi u mom vremenu velike nevolje. Drži me u Svojim Rukama i odvedi me u Utočište Svoga Srca. Obriši moje suze. Dopusti mi da se smirim. Podigni moje raspoloženje i ispuni me Svojim Mirom. Molim Te, udijeli mi ovu posebnu želju (navedi je ovdje). Dođi mi u pomoć, tako da je moja molba ispunjena i da moj život može postati miran i u jedinstvu s Tobom, dragi Gospodine. Ako moja molba ne može biti udijeljena, onda me ispuni s Milošću da prihvatim da je Tvoja Sveta Volja za dobro moje duše i da zauvijek ostanem vjeran Tvojoj Riječi, dobrostivog i velikodušnog srca. Amen.

 

Uvijek Me pozovite, kada god ste žalosni ili u potrebi za pomoć, a Ja obećavam da će vam se dati znak da Sam Ja odgovorio na vaš vapaj Meni, vašem ljubljenom Spasitelju.

 

Vaš Isus

 

 

 

 


Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.