Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

1112. MOJE OBEĆANJE DA ĆU PONOVNO DOĆI BITI ĆE ISPUNJENO U ŽIVOTNOM VIJEKU OVOG NARAŠTAJA


Četvrtak, 1.svibnja 2014., 23:30h

 

Moja predraga kćeri, Moje obećanje da ću ponovno doći biti će ispunjeno u životnom vijeku ovog naraštaja. Mnogi ljudi u svijetu, u ovo vrijeme, zaboravni su na proročanstva koja su sadržana u Presvetoj Bibliji u svezi Velikog Dana Gospodnjeg. U pripremi za ovo vrijeme, Moj Otac Me je uputio da vas obavijestim da je određen datum Mog Drugog Dolaska, ali jedino Bog, Vječni Otac, zna ovaj datum. Čak ni Ja, Njegov Jedinorođeni Sin, nisam upućen u ovaj datum – jedino da će biti uskoro.

Ponajprije će se trebati zbiti mnogi događaji, prije velike obnove, ali znajte da će se oni događati munjevito i u brzim sljedovima. Oni koji se boje Velikoga Dana, umjesto toga, moraju se ufati u Mene i moliti za duše onih koji će činiti sve što mogu da se suprotstave Meni u Mojoj Potrazi za dušama. Moj Plan je dovesti čak i najtvrdoglavije među vama u Moje Kraljevstvo, jer Ono je za svijet. Moje Kraljevstvo će doći, jer to je Božji Plan i dovršiti će Posljednji Zavjet, u skladu sa Božanskom Voljom Božjom.

Molite, s velikodušnošću u svojim srcima, za duše onih koji najviše trebaju Moje Milosrđe i Ja ću ih prekriti sa Svojom Predragocjenom Krvlju. Sve što je bilo na početku biti će ispunjeno na kraju i tada će postojati svijet bez kraja. Sve počinje i završava s Mojim Ocem.

Ništa neće spriječiti Moj Drugi Dolazak. Nijednom čovjeku, koji Mi se suprotstavlja ili koji pokušava odvući duše od Mene, neće biti dozvoljeno da Mi prkosi, jer kada Ja dođem, svi Moji neprijatelji će biti odbačeni. Ja ću spasiti slabe, bojažljive, one koji se kaju, krivovjernike, pogane, lažljivce, kradljivce, ubojice – sve grješnike. Nitko od vas nije izuzet od Moga Milosrđa. Ja ljubim sve vas.

 

Vaš Isus

 

 

 

 


Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.