Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

1111. OVOGA PUTA JA DOLAZIM OBNOVITI ZEMLJU, PONOVNO USPOSTAVITI MOJE KRALJEVSTVO NA ZEMLJI


Utorak, 29. travnja 2014., 09:00h

 

Moja predraga kćeri, mnogi se mogu pitati kako Bog, Svemogući Otac Stvoritelj svega što Jest i što će zauvijek biti, može patiti. Istina je da je Moj Otac, savršen u svemu što može biti, ispunjen Ljubavlju. Budući da je On Stvoritelj Ljubavi, kada je odbačen, to uzrokuje Žalost u Njegovome Srcu.

Božja djeca su odbacila Njegov Veliki Dar Raja, preko grijeha Adama i Eve, kada su otpali od Njegove Milosti. Umjesto toga, dopustili su sebi da budu zavedeni lukavom prijevarom, koju je pred njih postavio zli. Kako je Moj Otac patio zbog ove izdaje tada i kako On i dalje pati zbog grijeha izdaje u današnjem svijetu. Ništa se nije promijenilo, osim Čuda Otkupljenja, kojega je On ostavio svijetu u baštinu, kroz Moju Žrtvu za čovječanstvo.

Ljubav Moga Oca prema svima vama je tako velika da je Njegova Žalost, koja je uzrokovana čovjekovom sljepoćom i odbacivanjem Njegovoga Velikoga Milosrđa, također Njegov Dar čovječanstvu. Zbog Njegove Žalosti, On žudi za dušama i kao takav će posegnuti i doseći čak i nevjernika koji se najviše protivi. Onima, koji ne vjeruju u Boga, ali koji žele dokaz i bilo kakav znak koji će im donijeti utjehu u njihovoj bijedi, Ja kažem ovo. Ja, Isus Krist, došao Sam prvi put, ne samo da spasim one koji su prihvatili Istinu – Ja Sam došao spasiti one koji su bili nesposobni povjerovati u Boga. Isto to činim sada. Dok će se vjernici međusobno boriti, raspravljajući da li jesam ili nisam Ja, Isus Krist, Onaj Koji se obraća svijetu u ovo vrijeme, Ja vam obećavam ovo. Ja ću vam, iz Moje Ljubavi za vas, dokazati da Sam doista Ja Koji govorim sada i da Me je još jednom poslao Moj Otac da vas spasim.

Ovoga puta Ja dolazim obnoviti Zemlju, ponovno uspostaviti Moje Kraljevstvo na Zemlji – Raj kojeg je stvorio Moj Otac za Adama i Evu. Taj Dan će uskoro svanuti i prije nego dođe vrijeme, Ja ću prosvijetliti vaš duh, tijelo i dušu. Ja ću vas zaprepastiti Mojom Moći – Mojim Božanstvom, ali vi ćete osjetiti takav val ljubavi da ćete biti ostavljeni bez sumnje, da ovo može doći jedino od Mene. To je Moje Obećanje. Za djecom Božjom, koja Ga ne poznaju, niti vjeruju u Njega, Ja ću najprije posegnuti. Većina njih će dotrčati k Meni, jer neće imati unaprijed zaključenih misli, koje mogu nastati od previše znanja o duhovnim stvarima. U isto vrijeme, Ja ću posegnuti za onim dušama koje su u velikoj tami, koje su očajne, izgubljene i opterećene velikom žalošću u svojim srcima. Zato kada budete spremni čuti Moju Riječ koja je ovdje sadržana, znajte da Moje Poruke nemaju za cilj samo one koji Me ljube – one su dane da se dođe do vas.

Ja vam dajem mir. Ja vam donosim velike vijesti, jer Ja Sam urezao veličanstvenu budućnost za vas, gdje smrt neće imati moć nad vama. Ja iščekujem taj Dan s velikom radošću. Molim vas čekajte sa strpljenjem i ufanjem, jer kada Ja otvorim vaše srce, vaših briga više neće biti.

 

Vaš ljubljeni Isus


Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.