Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

1105. MOJA UČENJA NISU ZAMRŠENA


Utorak, 22. travnja 2014., 20:00h

 

Moja predraga kćeri, bez obzira koliko je teška ova Misija, Istina mora prevladavati u svako doba.

Koja je korist, ako je Moja Riječ iskrivljena? Kakvom smislu ona služi? Kada je Moja Riječ i sve što Ja Jesam i Biti ću prilagođeno da odgovara čovjekovom planu, onda ona postaje neistinitost. Što Moja Smrt na Križu znači, ako nije bila da vas otkupi od grijeha? Usprkos okrutnosti Moje Smrti na Križu, značenje za Kršćane je jednostavno. Ja Sam vas otkupio od grijeha, ali tek kada zatražite od Mene da to učinim. Ako ne zatražite, Ja vas ne mogu otkupiti.

Ako ne prihvaćate Mene, Isusa Krista, onda nećete moći tražiti Moje Milosrđe. Ako ne tražite Moje Milosrđe, onda ću Ja stajati pred vama i moliti vas da to učinite, tako je Velika Moja Ljubav prema vama. Ja ću stajati poput siromašnog Kralja pred vama, grješnikom. Ja ću vam otkriti Istinu, dok vaše oči konačno ne budu otvorene i tada ćete vidjeti. Oni od vas koji vide Istinu tada će ispružiti svoje ruke prema Meni i Ja ću vas odvesti u Utočište Moga Srca. Stoga, baš kao što oni koji Me poznaju i koji će biti spašeni, imaju prednost, isto tako ću Ja dati prednost svim dušama, svih religija i svih vjeroispovijesti, pokazujući im Istinu prije nego dođe Moje Vrijeme.

Uvijek se sjetite Moje Jednostavnosti. Ja vas poučavam Istini na jednostavne načine. Ja Sam vas naučio da ljubite jedni druge kao što Sam Ja vas ljubio. Ako ljubite jedni druge i ophodite se jedni prema drugima kao što sam vam pokazao, vi ćete biti Moji. Ako ne pokažete ljubav i poštovanje prema drugima, već jedni druge sudite u Moje Ime, onda ne možete reći da ste Moji. Moja Učenja nisu zamršena. Ona to ne moraju biti, jer ljubav je u biti svega što sam Ja učio. Bez ljubavi jednih prema drugima u vašim srcima, onda Me istinski ne možete ljubiti. Kada zaniječete ljubav, uvijek ćete Me nijekati. Kada zaniječete Moju Riječ, onda Ljubav Božja ne može rasti u vašemu srcu.

 

Vaš Isus

 


Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.