Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

1099. KAKO SE BLIŽI VELIKI PETAK, ONI KOJI ME MUČE I POKUŠAVAJU IZBRISATI SVE MOJE TRAGOVE JAKO ĆE TRPJETI NA TAJ DAN


Nedjelja, 13. travnja 2014., 19:00h

 

Moja predraga kćeri, Moja Želja je da se oni koji Me ljube, istinski poprave kroz Dar Pomirenja, tijekom Velikoga Tjedna. Kada Mi pokažete iskreno kajanje za svoje grijehe, Ja ću izliti na vas poseban Dar Prihvaćanja, u skladu s Mojom Svetom Voljom. Ja vam nalažem da se ufate u Mene, u ovo vrijeme u povijesti, kao nikada prije, jer ako pažljivo slušate, Ja ću moći učiniti da Moju Riječ čuju svi – uključujući one koji Me uopće ne poznaju.

Kada su Me progonili Moji neprijatelji, oni su išli vrlo daleko kako bi Me osramotili. Oni su iskaljivali svoj bijes na mnogim nevinima i mučili su ljude za koje su vjerovali da Sam Ja. Oni su širili laži o Mojim Apostolima, pokušavali su Me posramiti na mnoge načine i prepuštali se izljevima bijesa kada Me nisu mogli tjelesno napasti. Oni bi me ubili, da su Me uhvatili prije Velikoga Petka – da Se Ja nisam zaštitio. Njihova mržnja, njihove laži, kleveta koju su širili o Mojoj Misiji i njihove lažne optužbe protiv Mene, širili su se u svaki grad i selo, prije dana kada Me je konačno izdao jedan od Mojih.

Otrov, koji se izlijevao iz usta Mojih neprijatelja, došao je od zmije, koja je zarazila njihove duše. Oni su ga oponašali na svaki način – oni su vrištali u divljem bijesu protiv Mene, premda su njihove optužbe bile lažne i beznačajne. Oni su pljuvali na Moje Apostole, mučili Moje Učenike, kao i one nesretne ljude koje su zamijenili za Mene. Oni su pokušali okrenuti druge koji nisu čuli za Mene, protiv Mene i govorili su zle stvari protiv onih koje nisu mogli uvjeriti da Me odbace. Svaki đavao iz utrobe pakla Me je mučio tijekom Mojih posljednjih tjedana na Zemlji, kada je Moja Riječ probola srca mnogih i obratila tisuće.

Kada je Moja Prisutnost bila najsnažnija, mržnja se pojačavala i urlici onih koji su Mi se suprotstavljali bili su poput onih od divljih životinja. Ljudi koji su se pridružili zajednicama farizeja, da Mi nanose kaznu, postali su jednako loši poput onih koji su ih potakli na zao bijes nad Mojom Osobnošću. Ja Sam bio optužen da sam nečist u Tijelu i Duši. Oni su rekli da je Moja Riječ došla od nečistih duhova. Rekli su da Ja lažno svjedočim protiv Mojsija i da Me je poslao zli da iskvarim njihove duše. Oni su zanemarivali Ljubav koju sam širio, obraćenje na to da ljube jedni druge, koje sam stvorio među njima i čuda koja Sam izveo. Dok su skandirali bestidnosti protiv Mene, stajali su uspravno i oholo i u isto vrijeme su hulili protiv Boga, oni su izjavljivali da govore u Njegovo Ime. Upravo ovako sotona zavodi ljude.

Oni koji su bogohulili protiv Mene, tijekom Moga Razapinjanja, ne žive u Mome Kraljevstvu, jer su pretrpjeli najgoru kaznu. Moj Otac će uništiti svakoga tko kaže da Ja govorim glasom sotone. Stoga oni od vas, koji tvrdite da je Moj Glas glas od zloga, znajte da će vaša patnja biti gora od smrti. Vaši jezici više neće sipati otrov koji je sotona stavio u vaše duše; vaše oči više neće vidjeti, jer vi želite jedino tamu – i tako neka bude. Vaše uši nikada neće čuti slatkoću Moga Glasa, jer vi odbijate slušati – i tako neka bude. Vaše srce nema ljubavi i stoga nikakvu ljubav više neće osjećati, jednom kada isključite Ljubav Božju. Vaše riječi će biti vaša propast i kada optužite Mene, vašeg Gospodina Boga, Spasitelja i Otkupitelja sveg čovječanstva, da govorim zlo – one se više neće čuti. One će umrijeti.

Moj Gnjev u ovo vrijeme, protiv licemjera koji lutaju svijetom pretvarajući se da dolaze od Mene, iznad podnošljivosti je i Moja Kazna će zadesiti svakoga od vas tko pljuje na Mene. Dalje od Mene – imate malo utjecaja na Mene. Ja ću vas odbaciti.

Kada čujem krikove onih opsjednutih, s mržnjom sotone u svojim dušama, kako se usuđuju javno proglasiti svoju vjernost Meni, Ja se osjećam mučno. Oni Mi se gade i nisu bolji od onih koji su se borili s mnoštvom kako bi zabili prvi čavao u Moje Tijelo.

Kako se bliži Veliki Petak, oni koji Me muče i pokušavaju izbrisati sve Moje tragove jako će trpjeti na taj dan. Na taj dan, kada trpite Moju Bol, koja vam je dana da vas prizove pameti, znati ćete da vas Ja pozivam. Ja to činim ne zato jer zaslužujete i jednu mrvicu Moje Naklonosti, već zato jer vas ljubim – unatoč svemu. Na taj dan, Ja vas molim da Me zazovete kako slijedi:

Isuse, oprosti mi zbog boli koju sam nanio Tvome Tijelu, Tvojoj Riječi i Tvome Božanstvu.“

Ja ću odgovoriti i pomoći vam da dođete k Meni, s Ljubavlju i Radošću u Mome Srcu.

 

Vaš Isus

 

 


Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.