Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

1090. DOK GOD LJUBAV RASTE, LJUDSKI ROD MOŽE PREŽIVJETI

Četvrtak, 3. travnja 2014., 17:11h


Moja predraga kćeri, ljubav je jedan od najmoćnijih Darova od Boga. Dok god ljubav raste, ljudski rod možepreživjeti. Ljubav nadilazi sve zlo, podjelu i mržnju, jer ona je od Boga, Koji je Svemoguć i nikakva sila zla ne može ju potpuno uništiti.

Kada je duša istinski blizu Mog Srca, Ja ću je ispuniti ljubavlju. Ja ću zahvatiti tu dušu ovim Darom i zbog toga će njima biti nemoguće mrziti drugu osobu, uključujući one koji ih muče. Ljubav, kada je prisutna u duši, koristi Bog kako bi privukao druge duše k Sebi. Ona se koristi da donese radost i utjehu onima u potrebi i onima koji trpe. Ona je Milost, međutim i dodijeljena je onim odabranim dušama da bi ju dijelile s drugima, za Slavu Božju. Oh kakvu Mi radost donose te duše kada, bez uvjeta, prihvaćaju Ljubav od Mene. Kada dočekaju s dobrodošlicom Moju Prisutnost, otvorenih srdaca i dopuste Mi da preplavim njihove duše, ove duše postaju Moje posude i poput dobrog vina one će ispuniti i zadovoljiti duše onih koji su žedni Moje Prisutnosti.

Ljubav je način na koji se  Ja obraćam  svijetu, do Velikog Dana kada ću doći vratiti natrag Moje Kraljevstvo. Kada je istinska ljubav prisutna, Ja Sam tamo. Kada nema ljubavi, Moja Prisutnost je povučena. Mnogi Me ljudi isključuju i zato su nesposobni osjećati puninu Dara Ljubavi, kako bi trebalo.

Ja obećavam svima vama da ću širiti Dar Moje Ljubavi kroz ovu Misiju. Moja Ljubav će biti prepoznatljivo obilježje i svi oni koji odgovore na Moj Poziv će biti zaogrnuti Mojom Ljubavlju, kada mole ovu Križarsku molitvu:


Križarska molitva (145) Ispuni me Tvojim Darom Ljubavi


Najdraži Isuse, ispuni mene, praznu posudu, Darom Tvoje Ljubavi. Preplavi moju dušu Tvojom Prisutnošću. Pomogni mi da ljubim druge kao što Ti ljubiš mene. Pomogni mi da budem posuda Tvoga Mira, Tvoga Spokoja i Tvoga Milosrđa. Otvori moje srce uvijek za potrebe drugih i daj mi Milost da oprostim onima koji Tebe odbacuju i koji su se ogriješili o mene. Pomogni mi da kroz primjer širim Tvoju Ljubav, kao što bi Ti učinio da si na mome mjestu. Amen.


Ja ću dodirnuti duše svih koji Mi dopuste da uđem. Ljubav će vam donijeti vječnu sreću. Prihvaćajući MojuLjubav, bez pitanja i otvorenog srca, donijeti ćete Mi veliku radost. Moj Dar je sada vaš i Ja želim da ispred sebestavljate Dar Ljubavi u svemu što činite, od sada pa nadalje. Na ovaj način ćete pomoći poraziti mržnju, kojazaražava čovječanstvo i koja dolazi od sotone. S ovim Darom Ljubavi, Ja izlijevam, posvuda oko vas, poseban Blagoslov; Blagoslov koji je jedinstven i snažan, kojega ćete osjećati kada molite ovu molitvu, a posebno u Križarskoj Molitvenoj Zajednici, koja je posebno važna u ovoj Mojoj Misiji Spasenja.


Vaš Isus

Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.