Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

1088. ZBOG OVIH JADNIH DUŠA SAM JA PLAKAO KRVAVE SUZE U GETSEMANSKOM VRTU

Utorak, 1. travnja 2014., 21:00h


Moja predraga kćeri, ponekad brzina i rast ove Svete Misije mogu biti silni. Važno je da se Moja Riječ čuje usvim zemljama i da su Križarske Molitvene Zajednice osnovane u svakome narodu, a posebno u zemljama gdje se Mene ne štuje.

Nikada nemojte dopustiti da jačina ove Riječi zasjeni razlog zbog kojeg Ja moram doprijeti do svijetaJa želim da čak i najokorjelije duše, koje nemaju želju dopustiti Duhu Svetome da dotakne njihova srca, poslušaju i čuju što Ja govorim i da shvate Moje Obećanje.

Moj Plan Spasenja nije očuvanje najvjernijih  on je za svakoga, uključujući one čije vam se pocrnjele duše možda gade. Zbog ovih jadnih duša Sam Ja plakao Krvave Suze u Getsemanskom Vrtu. Oni su bili duše gorčine, izgubljenosti  ljubavnici Zvijeri, koje je preda Mnom prikazao sotona. On Mi je pokazao kako će Me mnogi i dalje odbijati, usprkos Mog darivanja Bogu Moje Voljnosti i Moje Želje da otkupim svijet Mojom Smrću na Križu. Moja Bol za ove duše je mučna, a ti Moja kćeri nikada ne smiješ zanemarivati Moju Želju dadoprem do nevjernika. Bez obzira koliko si prezrena; popljuvana i proklinjana, ti se moraš uzdići nad mržnjom, koja će se uvijek obrušiti na ovu Misiju i dovesti Mi te duše, bez obzira na cijenu. Dovedi Mi Moje ljubljene sljedbenike, a zatim one koji Me ne poznaju ili one koji Me ne mogu spoznati. Zatim Mi dovedi duše onih koji Me mrze. To mora biti cilj svakoga od vas. Kada Mi dovedete te jadne, žalosne duše, Ja ću im ostaviti u naslijeđe velike Milosti, da bi ih privukao u Moje Milosrđe.

Kada pogledate oko sebe i vidite duše onih s kojima dolazite u dodir, koji su zaboravni na Moj Plan da ću ponovno doći, vi morate doprijeti do njih i posvetiti ih Meni. Vi ćete Mi donijeti veliku utjehu i radost kada to činite, jer tada Ja mogu učiniti sve da posvuda ujedinim duše.

Idite i množite se, jer put je pripremljen. Malo je vremena prošlo otkada Sam Ja prvi put pozvao svijet, preko ove Misije. Ipak, bilo je to naporno putovanje i sada će se svi putovi još dalje dijeliti i razgranati da nijedan narod ne bi bio isključen, takvo je Moje Milosrđe.


Vaš Isus

Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.