Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

1086. O JAO ONIMA KOJE JE ODABRAO GOSPODIN DA MU SLUŽE U POSLJEDNJIM DANIMA, JER ONI NEĆE BITI BUDNI NA MOJ POZIV


Nedjelja, 30.ožujka 2014., 20:00h

 

Moja predraga kćeri, ti nikada ne smiješ uzimati zdravo za gotovo Moje Riječi tebi, jer one su ti dane kao Čin Velikoga Milosrđa. One nisu dane svijetu zato što je čovjek dostojan, već prije zato jer je gladan Riječi.

Svaki Dar dan čovjeku, posredovanjem Moje Majke, od Moje Smrti na Križu, bio je da pomogne svim grješnicima da se pripreme za Veliki Dan. Moja Majka je odgovorila Božjoj Volji Moga Oca kada je Rodila Mene, Spasitelja i Otkupitelja svijeta. Ona je zauzvrat određena za posrednicu između čovjeka i Božanske Pravde Boga. Njena Uloga je posredovati u korist grješnika, zato da bi ih upozorila i pripremila ih da prime Mene, Njenoga Sina, na posljednji Dan.

Svako pojedino ukazanje Moje ljubljene i Blagoslovljene Majke, koje se dogodilo u svijetu, bilo je po Ovlaštenju Moga Oca. Sve što je Ona navijestila sada će se dogoditi, a sve što je proglasila zaboravila je većina Mojih posvećenih slugu, koji su odabrali zanemariti Njena upozorenja.

O jao onima koje je odabrao Gospodin da Mu služe u posljednjim danima, jer oni neće biti budni na Moj Poziv. Gluhi i slijepi, oni će slijediti razvodnjenu verziju Knjige Moga Oca i umjesto ploda za kojega su pozvani da ga daju, samo truo plod će se izliti iz njihovih usta. Bahati i drski, oni su zanijekali posredovanja Moje Majke, Njena ukazanja i Njen Poziv da ih okupi, kako bi ih dovela u mudrost Nebeske Hijerarhije, gdje Istina vlada kao Kralj. Istina ih je mimoišla i umjesto toga da padnu na koljena u čistoj poniznosti pred Prijestoljem Božjim, oni slijede pravila čovjeka – grješnog čovjeka – koji ne poznaje Istinu Obećanja koja je dao Bog Svome narodu.

Današnji svijet je možda učinio veliki napredak u medicini,u tehnologiji i u znanju, ali oni su zamijenili mudrost onoga što je potrebno da uđu u Moje Kraljevstvo za novac, bogatstvo i moć. Sve stvari ovoga svijeta – novac, moć, imetci, moćni položaji u vladi – ništa su u Mojim Očima. Ja ih mogu obrisati samo jednim zamahom Moje Ruke. Poštovanje prema ljudskom znanju i napredak u znanosti su bezvrijedni, jer ne dolaze od vas – oni su darovitosti dane čovjeku od Boga, zbog Njegove Ljubavi prema Njegovoj djeci. Da ih On oduzme od vas, zajedno sa svim materijalnim ugodama koje imate, s čime biste onda ostali? S ničim.

Oni koji Me uistinu poznaju ne bi se brinuli o ničemu, jer oni znaju da kada su Moji, zadobiti će olakšanje jedino kada se potpuno ufaju u Mene, jer oni znaju da ih Ja nikada ne bih ostavio da se sami uzdržavaju. Zašto onda tražite stvari koje nisu od Mene – stvari koje vas nikada neće ispuniti? Što više odbacujete Mene i tražite prazna obećanja, više ćete se osjećati osamljenima, jer dolazi vrijeme kada ću razdvojiti kukolj od pšenice.

Jedini izbor koji možete učiniti jest postati pravo dijete od Boga, bez Kojega ste ništa. Nije od važnosti tko ste, koji položaj imate u ovome životu, koju ulogu imate. Jedino zato jer vas Bog ljubi, biti ćete spašeni. Nijedan čovjek nije dostojan stajati preda Mnom. Nijedan čovjek nije tako čiste duše da može postići svetost. Nijedan među vama ne može biti uzdignut u Moje Kraljevstvo po svojim zaslugama. Jedino zbog Moga Milosrđa ćete postati dostojni živjeti Vječni Život.

 

Vaš Isus

 


Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.