Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

1079. JEDNOM KADA JE MOJ OTAC STVORIO DUŠU, ONA TRAJE ZAUVIJEK


Subota, 22. ožujka 2014., 14:00h

 

Moja predraga kćeri, smrti se nikada ne smijete bojati, ako prihvaćate Moju Smrt na Križu. Smrt je samo prolazan trenutak iz ovoga svijeta u Kuću Kraljevstva Moga Oca. Bojati se smrti znači nijekati Moje Milosrđe, jer Ja ću spasiti svaku dušu koja Me priznaje i koja traži od Mene da joj oprostim njene grijehe.

Jednom kada je Moj Otac stvorio dušu, ona traje zauvijek. Ona će imati Vječni Život, ako Mi duša dopusti da ju zatražim. Inače, ona će pripadati sotoni, ako Me duša zaniječe, kada zna Tko Sam Ja.

Smrt duše na Zemlji je prirodna kao rođenje. Kada duša napušta tijelo i dođe k Meni biti će ispunjena obiljem Milosti i obuhvaćena u Obitelj Moga Oca – Njegovo Kraljevstvo, koje je ispunjeno s velikom ljubavlju, radošću i srećom, koje se nikada ne mogu postići na Zemlji. Mnogi od vas, koji ste iskusili ljubav, radost i sreću u svojim životima, samo ste primirisali malen zalogaj okusa Vječnoga Života. Vi se uvijek morate boriti, s radošću u svojim srcima, za trenutak kada ćete ući u Kraljevstvo Moga Oca, jer njega treba srdačno primiti – ne ga se bojati.

Ako se morate suočiti sa smrću ili ako se onaj koga volite mora suočiti sa smrću, tada se uvijek okrenite k Meni, svome Isusu, da pomognem. Kada to učinite, Ja ću vas podići u duhu, obrisati vaše suze, protjerati sav strah iz vaših srdaca kada molite ovu molitvu.

 

Križarska molitva (142) Priprema za smrt

 

Moj najdraži Isuse, oprosti mi moje grijehe. Očisti moju dušu i pripremi me da uđem u Tvoje Kraljevstvo. Podari mi Milosti da se pripremim za moje sjedinjenje s Tobom. Pomogni mi da savladam bilo kakav strah. Podari mi hrabrost da pripremim moj duh i moju dušu, tako da sam dostojan stajati pred Tobom. Ja Te ljubim. Ja se ufam u Tebe. Ja Ti dajem sebe u duhu, duši i tijelu za vječnost. Neka Tvoja Volja bude moja i oslobodi me od boli, sumnji ili zbunjenosti. Amen.

 

Ja prihvaćam sve duše koje mole ovu molitvu, bez iznimke. Moje Milosrđe je prošireno, osobito na duše koje se suočavaju sa smrću, ali koje ne vjeruju u Mene, kada mole ovu molitvu tri puta dnevno, u svojim posljednjim danima.

 

Vaš Isus

 

Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.