Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

1068. KROZ UTJECAJ ĐAVLA VI POSTAJETE NEČISTI U MOJIM OČIMA


Subota, 8. ožujka 2014., 13:37h

 

Moja predraga kćeri, Moć Duha Svetoga je najjača u ovo vrijeme u svijetu, preko ovih Poruka. Dok je mržnja, koju sotona osjeća prema čovječanstvu diljem svijeta, postala jača, također se pojačala i Moć Duha Svetoga i s velikom snagom će udariti u srž zla.

Uvijek se sjetite da je bitka, koja postoji između Boga i sotone, za duše ljudi. I dok je svaku moć i Milost Moj Otac izlio nad čovječanstvo – zli čini svaku zlu radnju i djelo nad dušama. Mnogi ljudi su neosjetljivi na ono što se događa i nažalost mnogi se voljno predaju sotoni otvarajući svoje duše i dopuštajući mu da uđe u njih.

Može potrajati neko vrijeme prije nego se sotona stvarno pokaže unutar duša i onima koji stalno traže pomirenje preko Mene, Isusa Krista, biti će dane Milosti da mu se suprotstave, zato da ne podlegnu djelima koja mogu dovesti do potpune izopačenosti. Ja nalažem svima vama da molite za duše koje postaju žrtve sotoninim zlim nacrtima i namjeri. Molim vas da molite ovu molitvu:

 

Križarska molitva (139) Za snagu da se porazi zlo

 

Dragi Isuse, zaštiti me od zla đavla. Zakrili mene i sve one koji su slabi i nezaštićeni u njegovoj prisutnosti. Daj mi hrabrost da ga odbijem i pomogni mi da izbjegnem svaki njegov pokušaj da me veže na bilo koji način, svakoga dana. Amen.

 

Molim vas da ne zanemarujete Moje Upozorenje o opasnostima vezanja s đavlom, podliježući njegovim zlim postupcima. Kada oponašate njegove osobine, koje uključuju laganje, samoopravdavanje, nanošenje boli drugima i klevetanje svoga bližnjega, tada ćete znati da vas je prožderao i jedino će biti da ćete preko Mene i Milosti koje vam pružam, moći uzmaknuti stisku kojega će držati nad vama.

Uvijek zazovite Mene, Isusa Krista, kada znate u svom srcu da preko utjecaja đavla postajete nečisti u Mojim Očima.

 

Vaš Isus

 


Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.