Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

1061. 'BOG' KOJEGA ĆE ONI PROGLAŠAVATI NEĆE BITI MOJ LJUBLJENI OTAC


Utorak, 25. veljače 2014., 13:50h

 

Moja predraga kćeri, naviješteno je da će mržnja čovječanstva prema Bogu doseći neviđene razmjere u posljednjim vremenima. Ljudi tada neće moći razlikovati između dobra i zla. Mnogo zbunjenosti će ih iskvariti i tu će vladati, unutar njih, tama duše, koja će im donositi malo mira.

Bog će biti zanijekan. Ja, Njegov jedini Sin, ću biti izrugivan, a Moje Božanstvo će biti odbačeno. Svi koji Me ljube će biti napastovani da bi se okrenuli od svega čemu sam ih Ja poučio. Svaka osoba, koja niječe Mene, pokušati će opravdati svoj razlog zašto tako čini. Njihovi razlozi će biti ovo. Isus reći će oni – je samo osoba za pokazati, prorok, poslan da poduči ljude Istini.“ Oni će ubrzo povjerovati da je Moje Božanstvo bilo laž i da je jedino privrženost Bogu – Bogu Dobrote – sve što je potrebno za sve religije, kako bi bile ujedinjene kao jedna.

'Bog' kojega će oni proglašavati neće biti Moj ljubljeni Otac. Umjesto toga, oni će štovati lažne duhove, prerušene u anđele Božje. Dok se svijet raduje, zajedno s Kršćanima koji ostanu vjerni Meni i Židovima koji će ostati odani Mome Ocu, Vrijeme za Moj Drugi Dolazak će nastupiti tako iznenada da će malo njih biti spremno. Tada će progonitelji biti ušutkani, zli uništeni, a oni čija su imena u Knjizi Živih, će se ujediniti i živjeti život vječne slave.

 

Vaš Isus

 

 

Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.