Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

1053. ODUZMITE DUŠU – ŽIVOT – OD MENE I VAŠ VLASTITI ŽIVOT – VJEČNO SPASENJE – NEĆE VIŠE BITI VAŠE PRAVO


Ponedjeljak, 17. veljače 2014., 00:15h

 

Moja predraga kćeri, kada dođe vrijeme za Posljednji Dan Suda, mnoge će Me duše zanijekati i biti će mnogo straha u njihovim srcima. Jer do tada Istina će biti poput kristalno bistroga jezera, bez mrlje. Tako će jasna Istina biti da će biti kao da su zagledani u zrcalo. I što će oni vidjeti? Oni će vidjeti Moje Lice, Moju Žalost, Moju Ljubav, Moje Žaljenje, Moj Gnjev i tada će svjedočiti Mojoj Pravdi, jer u tom trenutku nije moguće okrenuti se natrag.

Vrijeme koje je dano čovječanstvu da se otkupi jest sada. Meni je dodijeljeno ovo vrijeme da pripremim sve vas. Iskoristite ga mudro i vidjeti ćete Slavu Božju. Protratite ga i nikada nećete vidjeti Svjetlo ili Slavu Moga Kraljevstva. Vi ćete, umjesto toga, morati podnijeti vječnu odvojenost od Mene. Vaše jedino društvo će biti čopor vukova – gnjevnih demona – u ponoru – koji je dom Zvijeri. Svi oni koji podlegnu zloći, bez obzira na razmjer, propadati će sve dalje i dalje, daleko od Mene – što više niječete Riječ Božju.

Ovo vrijeme je dano čovječanstvu kako bi se dolično pripremili. Moja Misija je da skinem paučinu s vaših očiju, da bih vam mogao pokazati što morate učiniti kako bih vas Ja primio u Moj Novi Raj.

Ova Misija je možda vaša jedina prilika koja će vam omogućiti da dohvatite Moju Ruku, prije nego uronite u veliku prazninu prijevare. Sotona je proglasio da će nastaviti krasti duše onih koji Ljube Mene. Njegovo jedino usredotočenje, u ovo vrijeme, jest odvući od Mene – one koji Me uistinu ljube. Zbog toga će on položiti svaku sumnju, svaku laž i bogohuljenje u te duše koje žive svoje živote u skladu s Istinom. Kroz njegov utjecaj ti ljudi će Me napustiti. Sotona se oholo ruga Meni sada i svakoga puta kada Ja izgubim dušu zbog njega, on se zaklinje da se nikada neće prestati miješati u svaku Misiju na Zemlji, koju sam Ja blagoslovio da se spase duše.

Vi se nikada ne smijete sukobiti ili Me braniti protiv Mojih neprijatelja. Nikada ne gubite iz vida Presvetu Bibliju. Neka se nijedan čovjek ne miješa u Nju. Ne obraćajte pažnju na one koji vas pokušaju uvjeriti da bi Bog opravdao bilo kakav pokušaj promjene ijedne riječi, ijednog proročanstva, ijedne Zapovijedi, jer to je najveći grijeh. Nikada ne kršite Prvu Zapovijed. Nitko se ne može postavljati iznad Boga.

Tko god među vama griješi, mora se nastavljati vraćati k Meni, uvijek iznova. Nikada se nemojte sramiti dotrčati k Meni. Ne dopustite sebi da budete ispunjeni bilo kakvom vrstom mržnje. Vaš grijeh Ja prezirem – a ipak ga opraštam. Ja vas ljubim i nastaviti ću vas ljubiti. Zbog toga što vas ljubim, Meni je dodijeljeno ovo vrijeme da vas sve združim. Ne dopustite zlu da vas odvoji od vašeg brata ili sestre. Ne slušajte ništa ili nikoga tko vas pokušava odvući od Moga Djela – ove Misije Spasenja.

Vaša vjernost Meni je važna, jer vi, Moja Vojska Ostatka, biti ćete sredstvo spašavanja ostatka svijeta da ne pretrpi istu sudbinu kao oni koji su odbili slušati Nou. Svatko tko je odgovoran za oduzimanje ijedne duše od Mene trpjeti će zbog ovoga. Moj Gnjev je najgori kada, nezadovoljni usredotočenjem na stanje svoje vlastite duše, vi namjerno pokušavate povesti drugoga sa sobom i daleko od Moje Ljubavi i Moga Kraljevstva.

Vi ste prije upozoreni na posljedice. Sada vas Ja ponovno podsjećam. Oduzmite dušu – život – od Mene i vaš vlastiti život – Vječno Spasenje – neće više biti vaše pravo.

 

Vaš Isus

 

 


Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.