Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

1048. ONI SE RAZMEĆU PRAZNIM RIJEČIMA O ZNAČENJU MOGA DRUGOG DOLASKA


Srijeda, 12. veljače 2014., 23:00h

 

Moja predraga kćeri, koliko dugo je čovjek mislio da ću Ja čekati prije nego mu se ponovno obratim prije Moga Drugoga Dolaska? Je li mislio da ću to učiniti godinu dana prije? Mjesec prije? Tjedan prije? Ili je vjerovao da ga neću uopće upozoriti?

Prije Moga Rođenja, svijetu je obećan Mesija. Moj Otac je govorio preko proroka, da bi čovječanstvu bila dana nada, mudrost i Milost da prihvati Riječ Božju, kako bi bili spremni za Moj dolazak. Jesu li oni slušali? Mnogi jesu i pripremili su se za Moje Vrijeme. Nažalost, kada Sam se Rodio nisu bili spremni. Zatim im je Ivan Krstitelj dao Riječ i upozorio ih da se pripreme. Jesu li bili spremni? Ne, jer mu nisu vjerovali. A ipak su mnogi bili spašeni, jer Sam ih Ja Mojom Smrću na Križu, uzrokovanom njihovim odbijanjem Mene, otkupio u Očima Moga Oca.

Toliki mnogi su se borili protiv Moje Misije tada, a ipak su Me slijedili toliki mnogi. Sada se svijet ponovno priprema zbog Ljubavi Moga Oca prema svoj Njegovoj djeci. Ovoga puta biti će još teže. Unatoč njihovoj spoznaji Mene, oni će i dalje odbijati prihvatiti da Bog posreduje i priprema ih preko Njegovoga proroka. Što se dalje udaljavaju od Boga, manje znaju o Mome Obećanju. Oni se razmeću praznim riječima o značenju Moga Drugog Dolaska, jer mnogi od njih, doista, uopće ništa ne znaju o njemu.

Ovoga puta oni će biti ostavljeni s malo mogućnosti osim da vide znakove, kojima će morati svjedočiti, jer Ja ću otkriti sve. Kada Ja kažem da će se nešto dogoditi i kada se dogodi, oni će i dalje nijekati da je proročanstvo došlo od Riječi izgovorenih s Mojih Usana. Kada budu vidjeli da se Zemlja izvrće, trese i druge kazne kako se izlijevaju na njih, oni će i dalje dokazivati da postoji znanstveni razlog za to.

Kada veliko otpadništvo obuzme svijet i slomi Kršćanstvo, u korist poganstva, hoće li reći da je to dobra stvar? Odgovor je da. Stoga, dok Moju Prisutnost toliki mnogi sve manje poštuju, kakvu šansu ima svijet protiv sotone? Zbog toga vas Moj Otac sada priprema, jer On nikada ne odustaje kada priprema Svoju djecu za Svoje Veliko Milosrđe.

Pripremanje čovječanstva će se nastaviti i svijetu će biti dana Istina zato da bi se spasilo čovjeka od konačnog uništenja. Moje Vrijeme je blizu i cijelo čovječanstvo mora izdvojiti vrijeme potrebno da pripremi svoje duše. Vrijeme nikada ne smije biti potraćeno kada se pripremate dočekati Mene. Vi nikada ne smijete odbaciti Riječ koja je dana proroku Božjem. Ako to učinite, šamarate Mene, vašeg Isusa, u Lice.

 

Vaš ljubljeni Spasitelj

Isus Krist

 

Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.