Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

1045. ZAR NE ZNATE DA ĆE NAKON ŠTO SE DOGODI MOJ DRUGI DOLAZAK, VAŠA DUŠA ZAUVIJEK POSTOJATI


Ponedjeljak, 10. veljače 2014., 15:43h

 

Moja predraga kćeri, Moje Vrijeme je blizu i Nebo se priprema za veliku gozbu, kada se Nebo združiva sa Zemljom da postanu jedno.

Mnoge pripreme su u tijeku i Moj ljubljeni Otac planira donijeti mnoge Darove onima koji Ga ne poznaju. Svi Anđeli i Sveci su se združili da mole za sve duše, u nadi da se svim ljudima, osobito onima koji ne znaju za postojanje Raja i pakla, da Istina.

Kada su duše obdarene Riječju Božjom, one je uvijek ne primaju s dobrodošlicom. Umjesto toga, oni se klone Riječi, dok je Ona njihovo jedino sredstvo Spasenja. Zašto je čovjek tako tvrdoglav i zaokupljen vjerovanjem jedino u ono što on želi i jedino u ono što zadovoljava njegov vlastiti ego? Zašto čovjek ne uspijeva vidjeti međusoban odnos između grijeha u svom životu i osjećaja nezadovoljstva kojega osjeća, uzrokovanog njegovim neuspjehom da prihvati da je on ništa? Jedino zbog Ljubavi Moga Oca prema svijetu i svoj Njegovoj djeci, čovjeku je dano toliko mnogo prilika da postane potpun. Ipak, on bi radije živio pola života, gdje je Bog smješten jedino u određenim dijelovima i gdje mu to odgovara.

Ja, Isus Krist, ću ubrzo otvoriti umove onih koji ne priznaju Riječ Božju u ovim Porukama. Ja ću povući za njihova srca i ispuniti ih čežnjom za Istinom. Kada ste ispunjeni neistinama, koje su prikazane lažima i hranjene lažima o grijehu i kako je viđen u Očima Božjim – Ja ću stajati poput prepreke da vas zaštitim. Ja ću osujetiti mnoge, jer ne odustajem olako kada čovjek zanemaruje Dar Duha Svetoga. Ja ću postati poput trna u vašem boku – poput peckanja alkohola kada je izliven na otvorenu ranu. Vrlo malo njih će uspjeti zanemariti Me, ali neće svi prihvatiti Moj Konačni Dar Vječnoga Spasenja.

Nažalost, mnogi će odbiti Moj Posljednji Poziv i slijediti će Zvijer umjesto toga, a to znači da će postati izgubljeni zauvijek. Zar ne znate da će nakon što se dogodi Moj Drugi Dolazak, vaša duša zauvijek postojati?

Vi ćete morati odabrati Vječni Život sa Mnom ili vječno prokletstvo s đavlom. Ne postoji ništa između. Svaki čovjek će odabrati put svoga izbora.

 

Vaš Isus

 


Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.