Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

1042. JA NIKADA NEĆU ZANEMARITI ONE KOJI SU OSAMLJENI, TUŽNI, UPLAŠENI I NESIGURNI U TOME POSTOJI LI BOG ILI NE


Petak, 7. veljače 2014., 23:38h

 

Moja predraga kćeri, dok se Moje Poruke šire i dok potpaljuju u mnogima potrebu da se obrate Meni, mnogim čudima će biti svjedočeno.

Nevjernici, oni svih vjera i oni koji su se odvojili od Mene zbog svojih grješnih života, obratiti će se. To vam Ja obećavam. Čovjek čije su oči zatvorene, otvoriti će ih. Oni s mržnjom u svojim srcima plakati će suze radosnice kada se podigne breme njihovoga tereta. Čovjek koji Me uopće ne poznaje, prepoznati će Me. Toliki mnogi će doći i zazvati Me i Prisutnost Duha Svetoga će osjetiti mnogi, kada konačno prihvate da Sam Ja posredovao kako bih ih spasio od svega zla.

Moja kćeri, molim te umiri sve one koji se osjećaju ožalošćeno zbog načina na koji se Moje Postojanje u svijetu niječe. Reci im, iako će svaki Moj trag biti uništen, da ću Ja Milošću Božjom nastaviti prosvjetljivati duše onih koji Me zazovu. Ja nikada neću napustiti Moje. Ja nikada neću zanemariti one koji su osamljeni, tužni, uplašeni i nesigurni u tome postoji li Bog ili ne. Jednostavnim odmicanjem njihove oholosti na stranu i tražeći Me za znak Moje Prisutnosti, Ja ću im odgovoriti. Nikada prije Ja nisam posredovao u tako velikoj mjeri kao što to činim sada. Zbog Moje Želje da spasim cijelo čovječanstvo, Ja ću se probiti do srca onih koji su Me do sada nijekali, ako i kada Me zazovu.

Ja iščekujem vaš odgovor. Ja očekujem vašu ljubav i radost, s kojima ću Ja ispuniti vaša srca i duše u trenutku pomirenja, jer to je slatkoća vašega obraćenja. To će biti vrijeme kada otključate svoju dušu i dopustite Svjetlu Božjem da vam donese najveći Dar koji biste ikada mogli zamisliti – Dar Vječnoga Života.

 

Vaš Isus

 


Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.