Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

1039. MAJKA SPASENJA: OVE MOLITVE, DRAGA DJECO, DOLAZE S VELIKIM MILOSTIMA


Srijeda, 5. veljače 2014., 15:27h

 

Moje dijete, puno je teže dušama koje su jednom poznavale Moga Sina i koje su odlutale daleko od Njega, vratiti se Njemu, nego onima koje Ga nikada uopće nisu poznavale.

Kada iskusite Isusovu Ljubav i zatim Mu okrenete leđa, to stvara veliku prazninu u vašem životu. Više nikada ništa ne može zamijeniti Njegovu Prisutnost. Pa kada Mu se duša pokušava vratiti i premda ih Moj Sin uvijek iščekuje s velikom Ljubavlju i Strpljenjem, ta osoba je i dalje nesigurna kako otvoriti svoje srce.

Ako se osjećate otuđeno od Moga Sina, vi se nikada ne smijete bojati zazvati Ga. Vi nikada ne smijete biti posramljeni pokazati se pred Njim, jer On je Uvijek Milosrdan i oprostiti će svakome grješniku, kada Ga to zamoli duša koja se kaje.

Kada želite zazvati Moga Sina, vi Ga jednostavno morate pozvati da vas odvede u Svoje Milosrđe i ostalo prepustiti Njemu.

Ovdje je posebna Križarska molitva (133) Poziv za povratak Bogu:

 

Dragi Isuse, oprosti meni, otuđenoj duši koja Te se odrekla, jer sam bio slijep. Oprosti mi jer sam Tvoju Ljubav zamijenio s beskorisnim stvarima koje ne znače ništa. Pomogni mi da skupim hrabrosti da hodam uz Tebe, da sa zahvalnošću prihvatim Tvoju Ljubav i Milosrđe. Pomogni mi da ostanem blizu Tvog Svetog Srca i da nikada više ne odlutam daleko od Tebe. Amen.

 

Oni koji ne poznaju Moga Sina i koji žele biti dovedeni pred Prijestolje Boga, Svevišnjega, moraju moliti ovu Križarsku molitvu (134) Vjerovati u Postojanje Boga:

 

O Bože Svevišnji, pomogni mi da vjerujem u Tvoje Postojanje. Odbaci u stranu sve moje sumnje. Otvori moje oči za Istinu o životu poslije ovoga i vodi me prema putu za Vječni Život. Molim te, dopusti da osjetim Tvoju Prisutnost i udijeli mi Dar prave vjere prije nego što umrem. Amen.

 

Ove Molitve, draga djeco, dolaze s velikim Milostima i onima koji ih mole biti će pokazana Istina i njihova srca će biti ispunjena s velikom ljubavlju, koju nikada prije nisu doživjeli na Zemlji do sada. Tada će njihove duše biti pročišćene.

Idite sada, u znanju da, kada ste bliski Bogu, biti ćete blagoslovljeni Milošću velikoga mira.

 

Vaša ljubljena Majka

Majka Spasenja

 

 

 

 


Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.