Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

1038. BOG OTAC: JA ŽELIM DA VI PRIHVATITE ISTINU, NE SA SUMNJOM U SVOJIM SRCIMA, VEĆ S LJUBAVLJU I UFANJEM


Utorak, 4. veljače 2014., 15:00h

 

Moja najdraža kćeri, danas je poseban dan, jer je Meni konačno dan dar tvoga potpunog prihvaćanja ove Misije.

Kada Ja dotaknem srca duša, koje pozivam da proglašavaju Moju Riječ, to je nadvladavajuće za odabranu dušu. Moja Prisutnost potresa, kao što i umiruje. Ona uzrokuje strašno previranje i to zahtijeva potpuno ufanje duše. Zastrašujuće je za sve koji svjedoče Mome Zahvatu, jer on zahtjeva veliku razboritost, zbog sukoba osjećaja koji su stvoreni u duši.

Duša je u početku oslabljena samom silom Prisutnosti Duha Svetoga i tijelo se osjeća teškim. Osjetila su izoštrena, a um je otupljen. Ubrzo nakon toga, javlja se prirodni poriv da se ispita što se događa i mogu se unijeti sumnje. Ali Prisutnost Duha Svetoga je neprobojna i ostati će takva dok se Moja Volja ne izvrši, dok god duša prihvaća ono što se od nje očekuje. Zatim, čežnja za jasnoćom, zajedno s potrebom za ponovnim uvjeravanjem, obuzima dušu. I dok ona traži utjehu i hrabrost, Snaga Duha Svetoga ne može biti zaustavljena, spriječena ili zadržana.

Spremnost duše da sebi dopusti da postane sredstvo Duha Svetoga, zato da bi proglašavala Istinu, znači da je nemoćna utjecati na Riječ, dirati u Nju ili se uplitati u Nju na bilo koji način.

Ljudski razum se bori s Njom, s vremena na vrijeme. Premda je duša umirena Duhom Svetim i više se Nje ne boji, uvijek postoji nada da će se život duše nastaviti kao prije, kada se Misija završi. Ali naravno, to nije uvijek slučaj. Tako da u ovome, Mojoj Misiji da okupim Moju djecu i odvedem ih na sigurno u Moj Svijet bez kraja, nema kraja ove Misije. Ona će ostati na mjestu do posljednjega dana. Sada kada prihvaćaš ovu činjenicu i više ne želiš bilo koji drugi izbor mogućnosti, ti konačno možeš naći mir u svom srcu, Moja kćeri.

Djeco, tek kada konačno prihvatite Moj Dar Knjige Istine svijetu, naći ćete mir u svojim srcima. Tek kada prihvatite da se Ja, Bog Svevišnji – Sve što Jest i što će Biti – obraćam svijetu u ovo vrijeme, moći ćete se potpuno ufati u Mene.

Ja želim da vi prihvatite Istinu, ne sa sumnjom u svojim srcima, već s ljubavlju i ufanjem. Kada to učinite, Ja ću vas preplaviti Mojim Mirom i Ljubavlju. Tek tada ćete biti ispunjeni s radošću i srećom. Tek tada ćete biti slobodni.

 

Vaš Otac

Svevišnji Bog

 


Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.