Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

1035. VELIKI DIO ONOGA ŠTO ČOVJEČANSTVO UZIMA KAO GOTOVU ČINJENICU BITI ĆE OKRENUTO OBRNUTO I NAOPAKO, ALI TO JE NUŽNO


Subota, 1. veljače 2014., 19:53h

 

Moja predraga kćeri, zbog nevolja koje će ljudski rod morati podnijeti tijekom Pročišćenja, bila bi pogrješka pomiješati bol koju će one uzrokovati, s beznađem. Veliki dio onoga što čovječanstvo uzima kao gotovu činjenicu biti će okrenuto obrnuto i naopako, ali to je nužno. Kada se Pročišćenje iscrpi, nova zora će se pojaviti – odjednom i bez upozorenja – i novi svijet će biti prikazan Božjoj djeci.

Ja tražim, premda će mnogo boli trpjeti oni koji Me ljube, kao i oni koji Me ne ljube, da nijedan čovjek među vama nikada ne povjeruje da nema nade. Umjesto toga, radujte se, jer su pred vama jedino ljubav, radost, mir i sreća u Mom Novom Raju. Kada se svijet očisti od grijeha i što se više moguće duša pročisti, tada ću Ja doći poput Mladoženje, spreman pozdraviti vas. Veliki i Slavni Dan se treba očekivati s radošću, uzbuđenjem i čežnjom, jer Moje Srce će se rastvoriti i ujediniti s cijelim svijetom.

Novi Početak je unutar vašega dohvata. Podnesite bilo koju bol i patnju kojima sada svjedočite, jer to neće značiti ništa kada dođete u Moje Svjetlo, kada ću vas Ja obuzeti ljubavlju i srećom koje ste iščekivali cijeli svoj život, ali koje uistinu niste dosegli do tada.

Pomognite Mi da dovedem duše koje su Mi izgubljene natrag u Moje Ruke. Molite jedni za druge. Budite radosni. Nadajte se. Budite u miru. Što god se nalazi pred vama, znajte da je Moja Ljubav moćnija od mržnje. Moja Snaga je Svemoguća. Moje Milosrđe je beskrajno. Moje Strpljenje je veliko.

Budite u miru i služite Mi, do posljednjega dana, jer će slijedeći Dan biti početak svijeta koji neće imati kraja i gdje smrti više neće biti.

Ja ljubim i pazim sve vas.

 

Vaš Isus

 


Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.