Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

1033. MAJKA SPASENJA: ZAPAMTITE DA SOTONA PREZIRE OVU MISIJU, JER ĆE IZGUBITI MILIJARDE DUŠA ZBOG NJE


Petak, 31. siječnja 2014., 15:27h

 

Moja draga djeco, neka mržnja prema ovoj Misiji ne uznemiruje vaša srca. Umjesto toga, naklonite svoje glave u zahvaljivanju za Dar Knjige Istine, u ovim zabrinjavajućim vremenima na Zemlji.

Moj ljubljeni Sin, Isus Krist, bio je mučen, preziran i pogrđivan za vrijeme Njegove Misije propovijedanja Istine tijekom Njegovoga Vremena na Zemlji. Oni koji su poznavali Riječ Božju odbili su priznati obećanoga Mesiju, kada je On stajao pred njima. Njegove Riječi su bile potpuno pobijene, ali usprkos tome, nisu bile zanemarene. Kada Bog govori preko Svojih proroka i u slučaju Moga Sina – Pravoga Mesije – čovjeku je nemoguće zanemariti Riječ. Onima koji ne prihvaćaju Riječ Božju, kada se izlijeva iz usta proroka, biti će nemoguće okrenuti svoja leđa. Umjesto toga, njihova mržnja će ih mučiti i neće osjećati ni trenutka mira u svojim srcima.

Tijekom Razapinjanja Moga Sina prema Njemu se okrutno postupalo i bio je mučen, s opakom zlobom koju oni, koji su bili razapeti s Njim istoga dana nisu morali podnositi. Ipak, oni su bili osuđeni zločinci, a jedini zločin Moga Sina bio je da je govorio Istinu. Kada se Istina – Riječ Božja – govori preko proroka, to je dvosjekli mač. Ona će nekima donijeti radost i posebne Milosti, ali drugima će donijeti strah koji može uzrokovati mržnju. Stoga kada vidite mržnju u obliku zlodjela, laži i namjernoga iskrivljavanja Riječi, znajte da ta Misija dolazi od Boga. Mnogi lažni proroci, koji lutaju Zemljom u ovo vrijeme, ne potiču takvu reakciju, jer oni ne dolaze od Boga.

Zapamtite da sotona prezire ovu Misiju, jer će izgubiti milijarde duša zbog Nje. Stoga će biti težak put za one koji Ju slijede. Ja vam nalažem da budete svjesni onih koji govore da dolaze u Ime Moga Sina i zatim izjavljuju da ova Riječ Božja dolazi od sotone. Oni čine jedan od najtežih grijeha hule protiv Duha Svetoga. Molite, molite, molite za ove jadne duše. Ne osjećajte ljutnju prema njima. Umjesto toga, vi morate usrdno moliti za Milosrđe za njihove duše.

Kako bi zaštitila ovu Misiju od sotonine zloće, Ja tražim od vas da počnete moliti ovu moćnu molitvu odricanja od sotone. Kada molite ovu Križarsku molitvu, najmanje dva puta tjedno, pomoći ćete zaštititi ovu Misiju Spasenja i dovesti više duša u Područje Božjega Kraljevstva.

 

Križarska molitva (132) Odricanje od sotone da se zaštiti ova Misija

 

O Majko Spasenja, dođi u pomoć ovoj Misiji. Pomogni nama, Božjoj Vojsci Ostatka, da se odreknemo sotone.
Mi te usrdno molimo da Svojom Petom satre
š glavu Zvijeri i ukloniš sve prepreke u našoj Misiji spašavanja duša.
Amen.

 

Djeco, vi morate zapamtiti da nikada nije lako kada pomažete Mome Sinu da nosi Njegov Križ. Njegova patnja postaje vaša, kada iskažete svoju vjernost Njemu. Potpuno se ufajući u Njega i ustrajući u vašemu putovanju da Mu pomognete spasiti duše, postati ćete snažniji. Vama će biti dana hrabrost, jakost i dostojanstvo da se uzdignete iznad ismijavanja, bogohuljenja i iskušenja, koji će biti vaša svakodnevna sudbina do Dana Drugoga Dolaska Moga ljubljenoga Sina, Isusa Krista.

Budite u miru. Potpuno se ufajte u Moga Sina i uvijek pozovite Mene, vašu ljubljenu Majku Spasenja, da vam dođem u pomoć u vašoj Misiji da potaknete Spasenje duša.

 

Vaša ljubljena Majka

Majka Spasenja

 

 


Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.