Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

1032. JA MORAM POSREDOVATI DA SPASIM ČOVJEČANSTVO OD SAMOUNIŠTENJA PRIJE VELIKOGA DANA GOSPODNJEGA


Srijeda, 29. siječnja 2014., 15:00h

 

Moja predraga kćeri, ne plačite zbog sebe, već zbog Mene, vašeg Isusa, Koji plače i pati zbog brzine kojom ljudski rod upada u izopačene i grješne živote.

Zbog toga što su tako dugo toliki mnogi odbacivali Moju Riječ, mnogi ljudi nemaju pravac ili iskustvo kada su u pitanju izbori koje čine u svojim životima. Duše koje su odnesene tako daleko od Istine, imaju samo svoje vlastite želje i samopoštovanje da ih vode. Opsjednutost sobom, seksualni nemoral, samozadovoljstvo i težnja za materijalnim dobrima uništava njihove duše. Ništa ih neće niti ih može zadovoljiti. Kada su dosegli dubine grijeha, onda oni aktivno tragaju da ulove duše drugih. To je zbog toga jer je sotona prožderao njihove duše do te mjere da ih koristi kako bi privukao druge duše u svoju zlobnu zamku.

 

Moralnost čovječanstva je potonula do takvih dubina da ovaj duh zla dnevno zahvaća milijune duša. Oh, kako se Moja Bol pojačava i koliko je rada potrebno da se iskorijeni ova zaraza. Doći će vrijeme kada će tek jednoj trećini ljudskog roda biti dana Milost da odgonetne razliku između dobra i zla.

 

Oni koji srdačno primaju zlo, u bilo kojem obliku, prikazati će ga kao dobru stvar. Uskoro će biti potreban hrabar čovjek da progovori i izjavi: „Ovo je pogrješno, bez da bude ozloglašen i prezren za ono što će se gledati kao iracionalni ispad.

Oh, kako će Božja djeca potonuti. Duše okorjelih srca, s mržnjom prema drugima, nedostatkom samilosti, pohlepom i požudom za nasiljem, brojčano će se povećati. Njima će se diviti u svijetu, a desetljećima prije njih bi se bojalo. Zbog toga Ja moram posredovati da spasim čovječanstvo od samouništenja prije Velikoga Dana Gospodnjega.

 

Sotonin plan je uništiti što je moguće više duša. Moj Plan je zaustaviti ovu zarazu i Ja neću oklijevati pružiti znakove koji su potrebni da vas probude za Ljubav Božju i zbog potrebe da vas se primjereno pripremi za nadolazeći svijet.

Nikada ne odbijajte Ruku Božju. Nikada ne zanemarujte Riječ Božju, jer bez toga vi ste ništa.

 

Vaš Isus

 


Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.