Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

1011. JA ĆU UVIJEK ODGOVORITI ONIMA OD VAS KOJI USRDNO MOLITE ZA MILOSRĐE ZA DRUGE DUŠE


Subota, 4. siječnja 2014., 13:40h

 

Moja predraga kćeri, premda se Moje Pravde treba bojati, Ja ću uvijek odgovoriti onima od vas koji usrdno molite za Milosrđe za druge duše. Ja vam obećavam, da kroz molitvu Mojih Križarskih Molitvi i drugih molitvi, u kojima tražite od Mene da pokažem Blagost, Ja ću slušati i postupiti u skladu s tim.

Moje Milosrđe je beskrajno i prekriva sve grješnike kada oni i ostali traže otkupljenje. Moja Ljubav je beskrajna. Moja Samilost je neprekidna. Neka nijedan čovjek nikada ne posumnja u Moje Obećanje i Moju Želju da spasim svakoga, uključujući Moje neprijatelje. Ja vam nalažem, Moji ljubljeni sljedbenici diljem svijeta – uključujući one koji nisu upoznati s ovim Porukama – da molite, molite, molite za vaše vlastite duše i one od drugih. To uključuje vjernike, nevjernike i one koji ne poznaju Istinu.

Moja Ljubav prema vama je tu da Ju svi vidite, osjetite i živite. Sve što vi trebate učiniti jest odgovoriti onako kako sam vas Ja poučio. Ljubite jedni druge kako vas Ja ljubim. Budite milosrdni kada vas muče, moleći za njih. Budite velikodušni sa svojim vremenom radeći marljivo i moleći da spasite duše onih koji su daleko udaljeni od Mene.

To je Moja najveća Želja. Budite u miru.

 

Vaš Isus

Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.