Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

1010. MNOGO TOGA ĆE BITI OTKRIVENO BOŽJOJ DJECI PRIJE VELIKOGA DANA GOSPODNJEGA


Petak, 3. siječnja 2014., 21:45h

 

Moja predraga kćeri, kada je proroke od davnina Bog pozivao da proglašavaju Istinu, oni nisu bili – nijedan od njih – pretjerano oduševljeni Kaležom Prave Riječi Božje koja im je dana. Bilo je to tako silno za svakog od njih – od kojih mnogi nisu bili obrazovani o Riječima Pisma – veliki dio onoga što im je dano za njih nije imalo smisla. Ipak, Snaga Duha Svetoga ih je privukla i to im je omogućilo da govore Riječ Božju, točno onako kako im je bila dana. Mnogi su se sakrili u strahu. Neki su otišli. Oni koji su otišli, vratili su se. Kada Bog šalje proroka, to znači da On planira nešto od velikoga značaja. Proroci, glasnici Božji, samo otkrivaju svijetu ono što je nužno za Spasenje duša.

Moja kćeri, neka se zna da će ova Misija biti ona kada će se osjetiti Božji Glas, kao da je grmljavina koja će se osjetiti u svakom dijelu Zemlje. Mnogo toga će biti otkriveno Božjoj djeci prije nego svane Veliki Dan Gospodnji. Nužno je da se ovo dogodi, jer kada On ne bi upozorio čovječanstvo, onda ne bi ispunio Svoje Obećanje koje je dao prorocima – Mojsiju, Danielu i Ivanu. Kada Bog daje obećanje, to se uvijek ispuni.

Nikada se ne bojte pravoga proroka, jer oni govore Riječi koje je u njihova usta stavio Bog, za vaše dobro.

Čuti Riječ Božju koja se danas govori može uzrokovati strah. To može biti silno i uzrokovati određenu količinu tjeskobe. Ipak, bez oživljene Riječi, poslane da ponovno diše i živi među vama, vi bi pronašli prazninu – udaljenost između vas i Boga – preveliku. Praznina se sada zatvara, jer će vam Moje Riječi, koje vam donosi Moj Otac, donijeti utjehu – više radosti nego žalosti, više hrabrosti nego straha i više olakšanja nego plača.

Slušaj ovo pažljivo, Moja kćeri. Ti Me nikada ne smiješ pokušati odgurati kada je sve što Ja želim obaviti vas Mojim Svetim Rukama i privući vas u Moje Srce. Moja Riječ može biti sumorna, Moja Proročanstva teška za čuti i zlodjela čovjeka uznemirujuća za svjedočiti im, ali nikada ne zaboravite da će sve ove stvari proći. One će biti zaboravljene. Imati će malo posljedica. Jer svijet, život pred vama, donijeti će sa sobom veliku radost i smijeh, tako da će se Ljubav Božja osjetiti u svakom mjestu, svakom domu, svakoj duši i svakom srcu.

Ovo je posljednji dio Moga Plana da spasim Zemlju i svako živo biće. On će predstavljati mnoge poteškoće i kušnje. Čovjekova okrutnost biti će od svega najviše uznemirujuća za izdržati, a odbijanje Mene, Isusa Krista, zadnja kap u Očima Moga Oca. Ipak, ovaj posljednji sukob neće dugo potrajati prije nego što čovjek bude oslobođen strašne mržnje koja postoji u svijetu.

Snagu Neba ne treba podcjenjivati, jer Zahvat Moga Oca će biti presnažan da ga Njegovi neprijatelji izdrže. Zato budite u miru. Prihvatite Božji Zahvat – Njegovo Veliko Djelo Ljubavi, koje vam je dano po Riječi koja dolazi iz usta Njegovih proroka. Sve te stvari su tu da vas zaštite, dovedu bliže k Meni i stvore Novi Početak gdje neće biti kraja.

 

Vaš Isus

 


Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.