Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

1005. MAJKA SPASENJA: MOJ SIN ME JE UPUTIO DA DAM SVIJETU OVU VAŽNU PORUKU


Subota, 28. prosinca 2013., 23:50h

 

Moje dijete, Moj Sin Me je uputio da dam svijetu ovu važnu Poruku. On želi da svi oni koji imaju obitelj i prijatelje, koji odbijaju Boga i koji niječu Moga ljubljenoga Sina, Isusa Krista, moraju znati da će ih On obasuti Svojim Milostima kada za njih molite ovu posebnu Križarsku molitvu. Kada izgovarate ovu molitvu, On će svakome od njih pokazati veliku Samilost i On će ih otkupiti i povući ih natrag s ruba očaja.

 

Križarska molitva (131) Molitva Milosrđa

 

O moja draga Majko Spasenja, molim Te zamoli Svoga Sina, Isusa Krista, da podari Milosrđe (ovdje imenovati sve…) tijekom Upozorenja i ponovno na Posljednji Dan, prije nego dođu pred Tvoga Sina.
Molim T
e, moli da svaki od njih bude spašen i da uživa plodove Vječnoga Života. Zaštiti ih, svakoga dana i odvedi ih Svome Sinu, kako bi im Njegova Prisutnost bila pokazana i kako bi svi zadobili mir duha i postigli velike Milosti.
Amen.

 

Moj Sin će, zbog ove Misije, obasuti izvanredne Milosti na duše koje su potrebne Njegovoga Milosrđa. On će uvijek biti velikodušan kada duše žive u skladu s Njegovom Svetom Riječju i srdačno Ga dočekaju u svoja srca.

Idite naprijed i radujte se, jer ovo je jedan od najizvanrednijih Darova koje je On dao svima onima koji su odgovorili na ovaj Poziv s Neba.

 

Vaša ljubljena Majka

Majka Spasenja

 

www.thewarningsecondcoming.com/mother-of-salvation-my-son-has-instructed-me-to-bring-the-world-this-important-message/#sthash.03gEeReP.dpuf 


Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.