Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

1004. SVA BOŽJA DJECA SU DIO NJEGOVE IZVANREDNE OBITELJI


Subota, 28. prosinca 2013., 23:36h

 

Moja predraga kćeri, mnogi koji vjeruju u Boga imaju tek nejasnu predodžbu o tome Tko je On i zašto je On stvorio svijet.

Moj Otac je Ljubav. Svi koji Ga okružuju ljube Ga, kao kada biste zamislili ljubav prema jako cijenjenom ocu. Biti s Njim je najprirodniji osjećaj i svi na Nebu su u potpunom jedinstvu s Njim. Oni se osjećaju cijenjeno, jako ljubljeno i to im donosi potpuni osjećaj pripadanja. Kada se svi oni, koji su omiljeni u Kraljevstvu Moga Oca, ujedine s Njim, oni doživljavaju ushićenost poput ničega što znate na Zemlji. Kada vi koji slijedite Mene, Isusa Krista i sjedinjujete se sa Mnom, upoznate Moga Oca, vi ćete također iskusiti ovaj osjećaj pripadanja.

Sva Božja djeca su dio Njegove izvanredne obitelji i svakoga od njih On ljubi trajnom strašću. Oni blagoslovljeni Milostima s Neba, koji se osjećaju bliskima Mome Ocu, vi morate znati da ćete osjećati strahopoštovanje kada govorite s Njim u svom srcu – s jedne strane. Ali s druge strane, osjećati ćete se ljubljeno i s nagonom, koji nećete shvatiti, znati ćete da ste Njegovo dijete. To se odnosi na svu Božju djecu, bez obzira na dob. Jer u Kraljevstvu Božjem ne postoji dob. Sve duše su uzdignute u skladu sa svojim stanjem i kako su ispunjavale Volju Moga Oca.

Oh koliko je Moj Otac zaboravljen i koliko je pogrješno shvaćen. On nije strašan. Ipak, Njegova Pravda je Konačna. On je brižan i pošten i učiniti će sve što može da obnovi svijet, kako bi bio prikladno pripremljen da primi Mene, Njegovoga ljubljenoga Sina.

Vi nikada ne smijete osjećati da ne možete pozvati Moga Oca, jer On je vaš Otac, Svemogući, Koji je dao Zapovijed da život započne i Koji daje Zapovijed da život bude oduzet. Slijedite Zapovijedi Moga Oca. Prihvatite sa zahvalnošću Njegov Dar Moga Rođenja, Smrti i Uskrsnuća i Vječni Život će biti vaš.

 

Vaš Isus

 


Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.