Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

1003. MOJI PLANOVI DA SPASIM CIJELI SVIJET SU NA MJESTU I NIJEDNU DUŠU JA NEĆU OLAKO PUSTITI

Četvrtak, 26. prosinca 2013., 14:20h


Moja predraga kćeri, Moja Želja je dati utjehu svima vama u ovo vrijeme. Moji planovi da spasim cijeli svijet su na mjestu i nijednu dušu Ja neću olako pustiti. Svako pojedino dijete Božje ima sposobnost ljubiti  čak i oni koji su odvojeni od Boga. Svaka je duša rođena s Darom Ljubavi  Darom od Boga Koji prebiva u njima, čak i ako Ga ne priznaju.

Ljubav je osobina koju sotona mrzi, jer Bog je Ljubav. Svatko tko ljubi drugu osobu osjeća radost u svom srcu. Ljubav je najprirodniji osjećaj i ona održava Svjetlo Božje gorućim u svijetu tame. Sotona će napasti ljubav u svakoj prilici. On će nju oteti onima gdje može i zamijeniti će ljubav mnogim zlim zamjenama. Kada on napada Sakrament Ženidbe, on oslabljuje ljubav unutar svake takve veze dok ne ostane samo mržnja. On će raskinuti prijateljstva. On će uzrokovati podjelu, nepovjerenje i mržnju kad god i gdje god može. On je uzrok ubojstava, nasilja između ljudi, djela ugnjetavanja, mučenja i rata. Kada sotona napada prirodni zakon ljubavi, kojega je stvorio Moj Otac, on vuče ljude u strašnu tjeskobu. Oni neće osjećati mir kada ljubav nedostaje u njihovim životima. Oni neće vjerovati drugima kada nema ljubavi i kada je mržnja u duši osobe, on ili ona će postupati prema drugima sa strašnom okrutnošću.

Mržnja nikada ne može doći od Boga. Mržnja dolazi od đavla. Onaj koji mrzi oponaša osobine povezane sa sotonom. Budući da on oponaša sotonu, čovjek će često zamaskirati mržnju s ljupkom i lukavom vanjštinom. Vrlo često onaj koji mrzi drugoga reći će da govori samo iz ljubavi, kada uzrokuje štetu drugima, zato da bi ih zbunio.Čovjek koji mrzi, baš kao sotona, biti će oprezan da ne otkrije svoju mržnju. Mnogi će reći da djeluju dobronamjerno zbog potrebe za iskrenošću. Ipak, svaki čin mržnje ne može donijeti dobre plodove, jer će poputtrulog mesa donijeti raspad, a zatim smrt duše.

Ljubav je sve što je bitno u Mojim Očima. Budite sigurni da su svi oni koji su ispunjeni ljubavlju  međusobnom ili prema Bogu  već u milosti. Onima koji su omiljeli Bogu, Ja ću pokazati Veliko Milosrđe. Onima s mržnjom u svojim dušama neće biti pokazano Milosrđe, osim ako se najprije ne otkupe u Mojim Očima. Vi morate zapamtiti da će mržnja u bilo kojem obliku, a osobito kada je izvršena u Moje Sveto Ime, donijeti samo razaranje duše.

Moja Ljubav je veća od one koju osjeća bilo koji čovjek. Ona je izvan vašeg poimanja. Zbog širine i dubine Moje Ljubavi prema vama, Ja ću svakoga od vas ispuniti Mojim Duhom Svetim. Moja Ljubav će izvući ljubav iz vaših srca, bez obzira koliko ona može biti malena u svakoj duši. Stoga, molim vas, nikada ne smijete odustati od nade da ću Ja donijeti Spasenje cijelome svijetu, jer Moje Strpljenje je beskrajno i Moja Ljubav je vječna.


Vaš Isus

Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.