Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

1001. MAJKA SPASENJA: OVO NOVO I BESTIDNO OPONAŠANJE RIJEČI BOŽJE ĆE UVJERITI MNOGE DA JE TO JEDNOSTAVNO SUVREMENA NADOPUNJENA VERZIJA NOVOGA ZAVJETA


Ponedjeljak, 23. prosinca 2013., 18:36h

 

Moje dijete, tama će se spustiti tako iznenadno nad Crkvu Moga Sina, da će mnogi postati trenutno utišani, tako će potreseni biti. Za Moga Sina, Kralja Isusa Krista, biti će proglašeno da više nije Kralj. Na Njegovom mjestu će biti uzdignuti poganski bogovi i sve religije, uključujući one koje ne dolaze od Boga i svi će zauzeti položaj u Crkvi Moga Sina na Zemlji.

Svijetu će se nova objava takozvanog Kršćanstva činiti dobrim vijestima. Svijet će se radovati, jer mnogi će dočekati s dobrodošlicom ono što će im se činiti da je velika tolerancija za svaku vrstu djela koje se do tada smatralo grijehom u Očima Božjim.

Kada je Moj Sin hodao Zemljom, farizeji su odbacili Istinu. Oni su vjerovali samo u ono što im je odgovaralo i vjerovali su u mnoge neistine. Oni nisu htjeli prihvatiti raširene Ruke Moga Sina dok je objavljivao Svetu Riječ Božju. Došlo je vrijeme, još jednom, za one koji tvrde da poznaju Istinu da zaniječu Moga Sina. Pod ovim, Ja mislim na Njegovu Svetu Riječ kako je objavljena u Presvetim Evanđeljima. Uskoro, Presveta Knjiga će biti odbačena i nova bogohulna zamjena će biti proglašena svima, unutar Crkve Moga Sina i izvan Nje. Mnogi će biti zavedeni.

Tako su lukavi neprijatelji Moga Sina da će ovo novo i bestidno oponašanje Riječi Božje uvjeriti mnoge da je to jednostavno suvremena nadopunjena verzija Novoga Zavjeta. Riječ Moga Sina će biti iskorištena i promijenjena da znači nešto novo – nešto što On nikada nije rekao. Zli će, preko neprijatelja Moga Sina uvijek varati svijet koristeći Istinu kao temelj za laži. Oni će uvijek napadati ono što je Istinito radeći s Istinom, zato da bi oklevetali Riječ Moga Sina.

Oni će najprije početi s Njegovom Riječi i uništiti Ju – najprije izrugujući Joj se i onda Je odbacujući, u korist krivovjerja. Zatim će napasti Njegovo Tijelo. Riječ je postala Tijelo u liku Moga Sina. Oni su Razapeli Moga Sina prije i sada, jer On ponovno dolazi obnoviti Zemlju, oni će uništiti Svetu Euharistiju. Svi oni koji imaju vjeru moraju ustrajati tijekom ovih strašnih porođajnih muka, jer kada sve bude gotovo Sin Čovječji će se uzdići i doći će vratiti natrag Svoje Kraljevstvo na Zemlji. Oni koji ljube Moga Sina moraju Ga poštovati u svako doba i nikada Ga ne zanijekati.

Vi morate biti pripremljeni  živjeti po Istini i nikada ne podleći prihvaćanju laži, koje će se proširiti širom svijeta te u, uskoro proglašenoj, novoj jedinstvenoj svjetskoj religiji. Kada vidite da se ove stvari događaju, budite sigurni da će biti blizu vrijeme za Drugi Dolazak Jedinog Pravog Spasitelja – Isusa Krista, Kralja čovječanstva.

 

Vaša ljubljena Majka

Majka Spasenja

 

 


Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.