Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

941. JA MOGU BITI NJIHOV JEDINI PRAVI PRIJATELJ, NJIHOV JEDINI SPAS, ALI MNOGI OD NJIH ĆE ZANEMARITI MOJA UPOZORENJA

Petak, 18. listopada 2013., 12:38h

 

Moja predraga kćeri, Moja najveća žalost je da će oni koji Me najviše ljube, u svojim Misama, odbiti čuti Moj Glas sada dok ih Ja dozivam.

Ja mogu biti njihov jedini pravi prijatelj, njihov jedini spas, ali mnogi od njih će zanemariti Moja Upozorenja.

Čak i oni koji čuju Moj Glas zanemariti će Me i odbaciti Moje Riječi kao krivovjerje. Oni neće prepoznati vremena u kojima žive i tek će shvatiti Istinu tijekom Upozorenja. Do tada, mnogi od njih će Me prokleti i udaljiti se tako daleko od Mene da Ja neću moći posegnuti u njihova srca ili spasiti njihove duše.

Ne podcjenjujte mržnju koju đavao ima prema Meni. On je strašno izdao Moga Oca, ali Mene prezire. Ovo znači da on mrzi Moju Crkvu i da će se između Moje Crkve na Zemlji i demona koje je poslao sotona odigrati posljednja bitka. Ova bitka je započela i već je ukrala Moje ljubljene duše, od kojih mnoge nisu uspjele vidjeti kako vrijeđaju Boga.

Kada se Moja Prisutnost uskoro osjeti među svima onima koji Me ljube bez obzira da li vjeruju u ove Poruke ili ne – Snagom Duha Svetoga Ja ću preplaviti njihove duše znanjem. To je Moje Obećanje svijetu. Ja vas nikada neću ostaviti moći zla, jer vas sve ljubim tako mnogo. Vi ste poput Uda Moga Tijela. Vi ste dio Moga Tijela. Vi ste Dio Mene.

Bez obzira želite li Me ili ne, Ja ću vas slijediti do Velikoga Dana i boriti ću se da spasim vašu dušu. Možda Mi okrenete svoja leđa, ali Ja vas neću napustiti, jer Ja Sam strpljiv. Moja Ustrajnost i Božanstvo su izvan vašega znanja. Vi nikada ne smijete zaboraviti Mene, vašega Isusa, jer Ja sam s vama uvijek, čekajući vas da Mi dođete.

 

Vaš ljubljeni Spasitelj

Otkupitelj čovječanstva

Isus Krist


Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.